Falub, ironic: "Va fi greu să ne luăm revanşa împotriva unei echipe care se plânge mereu" - LOOKPLUS
Falub, ironic: „Va fi greu să ne luăm revanşa împotriva unei echipe care se plânge mereu”

Falub, ironic: „Va fi greu să ne luăm revanşa împotriva unei echipe care se plânge mereu”

Adrian Falub nu a ezitat să-i atace încă o dată pe steliști. Tehnicianul Universității e dezamăgit că finala Cupei României se va disputa pe Arena Națională, deși, inițial, FRF decisese ca meciul să aibă loc la Cluj.

„Am fost puțin fricoși, ne-au surprins pe niște mingi pe care noi ştiam că le vor juca împotriva noastră. La 1-0 putea să se schimbe jocul, pentru că am avut penalty la Mengolo. După 2-0, jocul s-a rupt și nu am mai putut reveni. Am văzut că Steaua a fost susţinută de „publicul” ei. Era greu să ridicăm capul în acest meci. A venit un arbitru care azi a predat o lecţie de arbitraj. Cred că Steaua a meritat victoria din punct de vedere sportiv, dar nu avea nevoie de mai multă susținere decât cea oferită de jucătorii valoroşi. E greu să ne luăm revanșa în finala Cupei, să jucăm pe Arena Națională împotriva Stelei, care plânge mereu. Noi suntem mici, nu avem puterea necesară să ne batem la nivelul ăsta”, a răbufnit Falub.

Antrenorul „șepcilor” a comentat și atmosfera creată de suporterii Universitățiii la meciul cu campioana României. „A fost un public frumos, fanii mereu ne-au susținut. Avem nevoie de ei până la capăt. Până la urmă, bătălia noastră nu e cu Steaua, ci cu echipele cu care ne luptăm la retrogradare. Mai avem speranțe”, e încrezător Falub.

25 aprilie 2015

Un comentariu To “Falub, ironic: „Va fi greu să ne luăm revanşa împotriva unei echipe care se plânge mereu””

  1. FALUB tata, tu ce crezi STEAUA o fi avut ceva suporteri dintre clujenii prezenti aseara pe CLUJ ARENA. Dar apropo sa stii ca de asta merge U cum merge, pentru ca unii ca tine, sunt preocupati de altceva in afara de fotbal; SA stii ca asa i-am judecat si pe stelisti, cand a fost cazul; Si inca ceva bunule FALUB dece oare ai stat atat de putin pe la echipele pe unde ai reusit sa ta aciuezi. MAI REFLECTEAZA ! MERITA !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: