Facebook-ul, un adevărat mall virtual (VIDEO) - LOOKPLUS
Facebook-ul, un adevărat mall virtual (VIDEO)

Facebook-ul, un adevărat mall virtual (VIDEO)

Românii socializează mult. Nu în realitate, ci în mediul virtual, drept dovadă că 7,6 milioane de români au cont de Facebook. Este cea mai comodă modalitate de a ține legătura cu prietenii și de fi la curent cu cele mai importante evenimente. În aceste condiții, nici nu este de mirare că ziua Izabelei, minora care a invitat din greșeală toata țara la aniversarea ei, a avut un asemenea succes.

Facebook-ul a cucerit România. Numărul utilizatorilor a crescut în 2014 cu aproape 13%, iar în prezent circa 7,6 milioane de români sunt prezenți pe platforma de socializare. Oameni de rând, antreprenori, oficialități, vedete din showbiz, cu toții își expun activitățile zilnice în mediul virtual. Este gratis și ușor de folosit.

Românii care au cont pe Facebook petrec ore întregi pe rețeaua de socializare, fie că sunt acasă, la serviciu ori în trafic. Sociologii cataloghează mediul online ca un mall virtual.

Rețeaua de socializare a ajuns una dintre cele mai importante căi de comunicare și pentru autorități.

„Un spațiu virtual de comunicare și distracție imens, în această ipostază e o viață publică, un mall virtual, de pălăvrăgeală și pierdut timpul”, consideră dr. Eugen Băican, sociolog.

Sursa foto: www.jailbreaknation.com

15 ianuarie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: