Fă-ți iarna car și vara sanie. Românii, cu gândul la vacanțele din 2015 (VIDEO) - LOOKPLUS
Fă-ți iarna car și vara sanie. Românii, cu gândul la vacanțele din 2015 (VIDEO)

Fă-ți iarna car și vara sanie. Românii, cu gândul la vacanțele din 2015 (VIDEO)

Pe principiul „fă-ți iarna car și vara sanie”, mulți români își planifică deja vacanțele pe 2015. Agențiile de turism se întrec în oferte early booking, așa că oamenii au de unde alege. Iar dacă își cumpără din timp pachetele turistice, clienții beneficiază de reduceri, care pot ajunge și până la câteva sute de euro.

Sute de persoane au luat cu asalt Târgul Touristica organizat în acest sfârșit de săptămână la Cluj. Cu toții au fost în căutarea sejurului potrivit pentru concediul de anul viitor.

Agențiile de turism s-au pregătit cu oferte care mai de care mai tentante. Spre exemplu, pachete pentru Grecia sau Antalya, la 300 de euro. Nu lipsesc nici sejururile exotice. Ce e drept, prețurile pentru acestea sunt ceva mai piperate, începând de la 1.500 de euro de persoană.

„Deja am lansat aproape toate vacanțele pentru vara lui 2015, atât din București, cât și din țară, cu reduceri substanțiale de înscrieri timpurii de până la 40%…Se merge pe Maldive, Bali, Singapore, Uzbekistan, avem circuite în Mongolia, sunt mult mai multe variante”, a precizat Alexandra Mureșan, Travel Consultant.

Și la capitolul „city break” se găsesc oferte de nerefuzat. Cu aproximativ 200 de euro puteți să vă achiziționați pachete de câteva zile în orașele europene. Dacă doriți o mini vacanță pe plaiuri mai îndepărtate, puteți opta pentru Cuba sau Sri Lanka. Tarifele în acest caz sunt cuprinse între 500 și 700 de euro.

Pe lângă discounturile pe care le presupun ofertele early booking, acestea mai au un mare avantaj. Pot fi plătite în rate.

Specialiștii în turism spun că tot mai mulți români aleg să își programeze din timp vacanțele. Astfel, ei preconizează o creștere a numărului de rezervări early booking, cu câteva procente bune.

Sursa foto: www.banknews.ro

24 noiembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: