Există viaţă şi fără Şumudică! Astra a îngenuncheat Viitorul şi s-a distanţat în fruntea clasamentului! - LOOKPLUS
Există viaţă şi fără Şumudică! Astra a îngenuncheat Viitorul şi s-a distanţat în fruntea clasamentului!

Există viaţă şi fără Şumudică! Astra a îngenuncheat Viitorul şi s-a distanţat în fruntea clasamentului!

Chiar şi cu Şumudică suspendat, Astra a reuşit o victorie imensă în faţa Viitorului. Giurgiuvenii s-au impus cu 2-0 şi s-au distanţat la 5 puncte de Pandurii, ocupanta locului secund. Şumudică a urmărit partida din tribuna oficială!

Viitorul a început în forţă partida. Răzvan Marin şi Chiţu puteau deschide scorul la aceeaşi fază, însă nu l-au putut învinge pe Gavrilaş (’13). Cei care au punctat au fost giurgiuvenii. Găman a înscris cu capul din doar 6 metri şi a declanşat fiesta în tribune (’35). Marin a avut şansa egalării pe finalul primei reprize, dar goalkeeper-ul gazdelor nu s-a lăsat păcălit (’45+1).

Oaspeţii au controlat şi debutul actului secund. Chiţu (’54, ’63) a avut în două rânduri golul în bocanc, dar norocul l-a ocolit. Prima dată a reluat puţin alături, iar a doua oară a şutat în bară, spre exasperarea lui Hagi, care a fost un car de nervi pe margine! De cealaltă parte, Alibec nu a fost nici el mai inspirat. Atacantul a trimis în plasa laterală, din interiorul careului (’67).

Alibec şi-a luat revanşa în minutul 88, când a finalizat la colţul lung, fără speranţe pentru Tordai (’88). Scor final: 2-0!

5 martie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: