Execuție cu public! Manchester City a dat de pământ cu Steaua, după un meci nebun! - LOOKPLUS
Execuție cu public! Manchester City a dat de pământ cu Steaua, după un meci nebun!

Execuție cu public! Manchester City a dat de pământ cu Steaua, după un meci nebun!

Sursa foto: uefa.com

Manchester City a demolat-o pe Steaua, pe Arena Națională, scor 5-0.

Steliștii au început în forță partida și puteau deschide scorul prin Stanciu, al cărui șut, de la distanță, a trecut milimetric alături (‘2). A fost doar un foc de paie. Deși au încercat să joace curajos, „roș-albaștrii” au fost făcuți șah-mat de englezi.

Aguero a avut golul în bocanc în minutul 9, dar a ratat de la punctul cu var, fiind ghicit de Niță! Totuși, oaspeții au marcat după doar câteva secvențe de joc. David Silva a înscris pentru 1-0, cu un șut cu piciorul stâng, din interiorul careului (’13). „Cetățenii” au irosit un nou penalty la mijlocul reprizei, prin același Aguero, care a trimis în bara transversală (’21).

Elevii lui Reghecampf au fost aproape de reușită pe contraatac, dar Hamroun nu l-a putut învinge pe Caballero, dintr-o poziție excelentă (’29). După nici 10 minute, Kolarov a luat și el la țintă transversala, spre stupefacția fanilor prezenți pe stadion (’39)! Sterling nu a fost nici el mai norocos, ratând singur cu Niță (’39). Goalkeeper-ul Stelei a trebuit să se declare însă învins de Aguero, care a trimis imparabil, la colțul lung, de la marginea careului (’41). Vicecampioana României putea reduce din handicap înainte de pauză, dar balonul expediat de Adi Popa a fost parat de Caballero (’43).

Englezii și-au majorat diferența în debutul actului secund, prin Nolito, care a punctat în poarta goală, după ce a trecut cu ușurință de nefericitul Niță (’49). Spaniolul putea bifa „dubla” după doar 3 minute, dar a tras puțin alături, spre bucuria românilor.

Niță a intervenit din nou miraculos din fața lui Aguero (’76), însă argentinianul și-a luat revanșa în minutul 78, când a dus scorul la 4-0, cu un șut plasat. Nolito a căutat și el „dubla”, dar goalkeeper-ul Stelei a avut o nouă paradă spectaculoasă (’82).

Aguero a avut ultimul cuvânt, cu un gol marcat pe finalul meciului (’89). Starul argentinian l-a executat pe Niță cu un șut la colțul scurt, mingea lovind bara înainte să intre în poartă! Scor final: 0-5!

Returul va avea loc miercurea viitoare, în Anglia, de la ora 21:45.

Rezultatele manșei tur a play-off-ului Champions League:

16 august 2016

2 comentarii la acest articol To “Execuție cu public! Manchester City a dat de pământ cu Steaua, după un meci nebun!”

  1. Absolut nou! 100-280 de euro din prima luna
    Ne extindem nelimitat!
    Metodă de lucru ușoară!
    Totul este sigur!
    Îți oferim siguranță! cere informatii la una dintre adresele noastre de email: pacurarumarioara1964@gmail com

  2. PREA UMILITA A FOST STEAUA MACAR UN GOL DACA DADEA DAR CE SA FACI ASTA E AU JUCAT CU UNA DINTRE CELE MAI BUNE ECHIPE SI DIN CEL MAI PURTENIC CAMPIONAT SA SPERM CA FACE TREBA BUNA IN UEFA LEAGUE HAI STEAUA FORTA STEAUA

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: