EXCLUSIV Rapidul nu-i dă emoţii lui Vali Lazăr: "Vor fi doar 3.000 de oameni la meci, nu va fi presiune mare pe noi" - LOOKPLUS
EXCLUSIV Rapidul nu-i dă emoţii lui Vali Lazăr: „Vor fi doar 3.000 de oameni la meci, nu va fi presiune mare pe noi”

EXCLUSIV Rapidul nu-i dă emoţii lui Vali Lazăr: „Vor fi doar 3.000 de oameni la meci, nu va fi presiune mare pe noi”

Dinamoviştii sunt gata să speculeze problemele pe care le au rivalii lor şi să aducă cele 3 puncte din Giuleşti, într-un derby care este mai degrabă unul al orgoliilor. O victorie în faţa Rapidului ar reprezenta, potrivit lui Valentin Lazăr, doar un pas mic spre realizarea obiectivului.

Rapid şi Dinamo se întâlnesc diseară într-un meci care poate fi considerat derby, indiferent de locul ocupat de cele două echipe. Aceasta este şi opinia lui Valentin Lazăr, care îi compătimeşte pe giuleşteni pentru problemele lor financiare, însă nu lasă loc pentru nicio concesie.

„Dinamo – Rapid e un derby pentru România, indiferent de situaţia în care se află cele două echipe. Ştiu că sunt probleme la Rapid, nu stau nici bine în clasament, dar nu cred că se motiva neapărat mai bine cu Dinamo.
Ne pare rău că trec printr-o situaţie critică finanicară, dar noi intrăm pe teren să câştigăm pentru oamenii care ne susţin”, a declarat Lazăr, în exclusivitate pentru Look TV.

Mijlocaşul dinamovist crede că echipa sa va pleca din Giuleşti cu toate punctele puse în joc. Un avantaj îl reprezintă, spune Vali Lazăr, faptul că tribunele vor fi aproape goale. „Ei au jucători tineri, dar şi unii cu experienţă, însă sper să facem un joc bun şi să nu-i lăsăm să-şi pună calităţile în valoare. Am înţeles că vor fi doar 3.000 de spectatori, pentru că stadionul nu permite mai mult. Nu cred că va mai fi presiunea de pe vremuri, ceea ce ne poate avantaja. Am înţeles că vom avea şi noi suporteri, ceea ce e foarte bine”, a mai afirmat Lazăr.

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani consideră că Dinamo are forţa să mai urce în clasament şi să profite de eventualele sincope ale adversarilor. „Suntem bine, suntem în obiectiv, dar ne dorim de la fiecare joc să acumulăm mai multe puncte şi să urcăm în clasament. Ne dorim să luăm meci cu meci, să acumulăm puncte şi să legăm victoriile. Ne gândim doar la următoarea partidă, apoi facem şedinţă, analizăm ce a fost bine şi ce a fost rău, după care trecem la următorul meci. Noi ne dorim să ajunge cât mai sus, nu e diferenţă mare între noi şi lider. Mai sunt echipe bune, e CFR Cluj, dar şi Pandurii, care cred că vor urca mai mult în clasament”, a încheiat Lazăr.

Derby-ul Rapid – Dinamo se va disputa în această seară, de la ora 21.00, în Giuleşti. Partida contează pentru etapa a noua a Ligii 1 şi va fi transmisă în direct de postul de televiziune Look TV.

27 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: