EXCLUSIV Sânmărtean rupe tăcerea: „La Steaua sunt multe probleme! A pierdut plăcerea de a juca, de a câștiga” - LOOKPLUS
EXCLUSIV Sânmărtean rupe tăcerea: „La Steaua sunt multe probleme! A pierdut plăcerea de a juca, de a câștiga”

EXCLUSIV Sânmărtean rupe tăcerea: „La Steaua sunt multe probleme! A pierdut plăcerea de a juca, de a câștiga”

Fostul mijlocaș al Stelei, Lucian Sânmărtean, actualmente la saudiții de la Al Ittihad, a vorbit la emisiunea Fotbal Look, de pe Look TV, despre situația actuală a Stelei. Fotbalistul este șocat de faptul că echipa a ajuns în urma celor de la ASA Târgu Mureș.

Chiar dacă se află la mii de kilometri depărtare de casă, Lucian Sânmărtean urmărește cu atenție ce se întâmplă la fosta sa echipă, Steaua. „Magicianul” spune lucrurilor pe nume și consideră că nu Costel Gâlcă este vinovat de situația actuală.

„Nu credeam, plecând de la Steaua și lăsând echipa cu atâtea puncte, nu mă gândeam că există o echipă în Liga 1 care să pună probleme Stelei. La Steaua sunt multe probleme, și de alt ordin, Costel Gâlcă a avut o mulțime de probleme. El e un tip extraordinar, care a făcut lucrurile să meargă bine, a pregătit echipa foarte bine, dar la Steaua este presiune foarte mare și odată cu apariția unor jocuri mai proaste, e greu să reziști unei asemenea presiuni”, a spus Sânmărtean în cadrul emisiunii Fotbal Look, de pe Look TV.

Fotbalistul lui Al Ittihad consideră că Steaua suferă pe axul central, acolo unde el și Szukala asigurau echilibrul. De asemenea, consideră că scandalurile din ultima perioadă au afectat mult clubul: „Îmi pare rău pentru Steaua, la ce calitate are, nu credeam că va ajunge aici. Steaua a pierdut pe axul central niște jucători, ceilalți au avut nevoie de mai mult timp pentru a se integra, iar lumea nu va avea răbdare cu ei. Poveștile care apar nu fac bine nimănui, darămite unui antrenor care știu cât s-a luptat și a muncit. Noi am lăsat echipa într-un moment foarte bun, era liniște, dar acum nu mai e așa”.

În ceea ce privește relația sa cu Gâlcă, Sânmărtean a fost ferm. Deși în trecut s-a zvonit că există tensiuni între el și tehnician, internaționalul român i-a făcut o caracterizare fostului său antrenor și spune că totul se rezumă la faptul că „roș-albaștrii” și-au pierdut plăcerea de a juca.

„Gâlcă este un tip sociabil, un tip inteligent, care este foarte apropiat de jucători. Eu îl înțeleg, mie în locul lui, să fiu antrenor, mi-ar fi foarte greu să gestionez o situație precum cea de acum. Steaua e o echipă care și-a pierdut plăcerea de a juca, de a câștiga.

Emisiunea Fotbal Look poate fi urmărită în fiecare zi, de marți până joi, la ora 17.00, pe Look TV.

13 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: