EXCLUSIV O echipă din Liga I a dat lovitura! A transferat un fost jucător al lui Tottenham! - LOOKPLUS
EXCLUSIV O echipă din Liga I a dat lovitura! A transferat un fost jucător al lui Tottenham!

EXCLUSIV O echipă din Liga I a dat lovitura! A transferat un fost jucător al lui Tottenham!

Tomislav Gomelt promite să facă lucruri măreţe în tricoul CFR-ului. Mijlocaşul împrumutat de la Bari şi-a propus să câştige tot cu trupa din Gruia.

„Mă bucur foarte mult că am semnat cu CFR. Vreau să câștig tot ce se poate, dar pentru mine important e să fim cât mai sus în clasament, pe primele două-trei locuri”, a declarat Gomelt în exclusivitate pentru Look TV.

Deşi se află la prima experienţă în Liga I, mijlocaşul nu e străin de fotbalul românesc. „Există cluburi puternice în România, cum ar fi Dinamo, Steaua, Astra sau CFR. Am jucat cu Ionuț Rada la Bari. El este și unul din motivele pentru care am ajuns aici, pentru că mi-a spus foarte multe lucruri frumoase despre Cluj, despre fotbal, despre oameni şi despre oraș”, a dezvăluit fotbalistul.

Comparat cu Modric

Gomelt e văzut ca o tânără speranţă a fotbalului croat. Jucătorul de 20 de ani e comparat cu Luka Modric, vedeta Realului. „Nu sunt noul Modric, sunt un alt gen de jucător”, e modest Gomelt, care a strâns meciuri şi în tricoul lui Tottenham. A fost antrenat de doi coloşi ai fotbalului mondial: Tim Sherwood şi Henry Redknapp.

„Am petrecut o perioadă frumoasă acolo. Am jucat 3 ani, eram tânăr, dar a fost o experiență bună. Am fost de multe ori cu echipa mare, am jucat şi în câteva amicale, dar nu am putut evolua în Premier League, pentru că am avut niște probleme cu actele. Am fost antrenat de Henry Redknapp și de Tim Sherwood. A fost incredibil! Trebuie să spun că sunt doi antrenori foarte, foarte buni, cu o experiență foarte mare. Tim Sherwood m-a învățat foarte multe când eram tânăr, m-a ajutat când am ajuns în Anglia”, a mărturisit croatul.

10 septembrie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: