EXCLUSIV Moraru a decis soarta lui Pustai. Ce i-a transmis - LOOKPLUS
EXCLUSIV Moraru a decis soarta lui Pustai. Ce i-a transmis

EXCLUSIV Moraru a decis soarta lui Pustai. Ce i-a transmis

Finanțatorul Rapidului, Valerii Moraru, a avut o discuție cu Cristi Pustai imediat după meciul pierdut la Cluj, cu Universitatea și i-a reproșat faptul că echipa a ieșit învinsă de pe teren în ultimele două deplasări. De asemenea, i-a trasat sarcina să nu piardă meciul cu ASA, de etapa viitoare.

Cristi Pustai nu mai este liniștit în Giulești. Deși era văzut de toată lumea ca marele salvator, tehnicianului i-au fost suficiente două meciuri mai slabe pentru a avea probleme. Speriat de perspectivele sumbre că echipa ar putea retrograda, Valerii Moraru pune o presiune incredibilă pe antrenor.

Conform unor surse autorizate, apropiate de conducerea Rapidului, patronul este extrem de supărat pe Pustai, căruia i-a reproșat anumite decizii legate de gestionarea relației cu Daniel Pancu, jucător considerat simbolul Rapidului și omul cu cea mai mare „greutate” în vestiar, precum și lipsa rezultatelor din ultima perioadă.

Aceleași surse au dezvăluit pentru looktv.ro că dacă nu va obține cel puțin o remiză cu Mureșul, Pustai va fi îndepărtat și unul dintre antrenorii cu șanse reale de a prelua Rapidul este Marius Șumudică, demis ieri de la Concordia Chiajna.

6 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: