EXCLUSIV Isăilă e dispus să riște în derby-ul cu CFR: ”Pe Fatai s-ar putea să-l bag la Cluj” (VIDEO) - LOOKPLUS
EXCLUSIV Isăilă e dispus să riște în derby-ul cu CFR: ”Pe Fatai s-ar putea să-l bag la Cluj” (VIDEO)

EXCLUSIV Isăilă e dispus să riște în derby-ul cu CFR: ”Pe Fatai s-ar putea să-l bag la Cluj” (VIDEO)

Antrenorul celor de la Astra a lăsat de înțeles că mai așteaptă întăriri, în condițiile în care urmează o serie de meciuri dificile în campionat și în grupele Europa League.

Astra va avea un meci extrem de dificil în Gruia, cu CFR Cluj, motiv pentru care antrenorul Daniel Isăilă este tentat să-l folosească pe Fatai, fotbalist care și-a revenit abia de curând în urma unei mai vechi accidentări. În schimb, tehnicianul liderului Ligii 1 nu se va baza pe Valerică Găman, care nu este încă refăcut în totalitate.

”Pe Fatai s-ar putea să-l bag în teren chiar la Cluj, iar Valerică Găman va trebui să mai aştepte. Voi vedea cum s-au adaptat jucătorii noi după ce vor începe meciurile. Sunt jucători de calitate, îi ştiam, așa că ne-am dorit să-i aducem. Cu cât o vor face mai repede, va fi mai bine şi pentru noi, şi pentru ei”, a declarat Isăilă pentru Look TV.

Secretul Astrei

Acesta a vorbit și despre derby-ul cu CFR și a explicat care este secretul evoluțiilor excelente din campionat, care au propulsat Astra pe primul loc. ”Nu va fi un meci uşor, asta este foarte clar. Clujul vine după o perioadă foarte bună şi noi la fel. Se întâlnesc două echipe bune, ne dorim să câştigăm, ne gândim doar la victorie la fiecare meci pe care-l jucăm. CFR este o echipă foarte bine organizată, foarte agresivă, au şi jucători de calitate, dar mai ales arată ca un grup destul de unit. Secretul Astrei este continuitatea, ambiţia, foamea noastră de a obţine rezultate, de a face performanţă”, a dezvăluit Isăilă.

Partida dintre CFR Cluj și Astra se va disputa sâmbătă, de la ora 21.00, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”. Meciul contează pentru etapa a șaptea a Ligii 1 și va fi transmis în direct și în exclusivitate de postul de televiziune Look TV.

11 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: