EXCLUSIV Chanturia se sacrifică pentru binele echipei: "Nu contează câte goluri dau, important e să luăm titlul" - LOOKPLUS
EXCLUSIV Chanturia se sacrifică pentru binele echipei: „Nu contează câte goluri dau, important e să luăm titlul”

EXCLUSIV Chanturia se sacrifică pentru binele echipei: „Nu contează câte goluri dau, important e să luăm titlul”

Giorgi Chanturia s-a întors cu forțe proaspete la Cluj. Georgianul vrea să pună umărul la câștigarea titlului de către trupa din Gruia.

„Sper să câștigăm titlul, dar mai sunt foarte multe meciuri. Vom vedea ce se va întâmpla după perioada sărbătorilor. Nu contează câte goluri voi da, important e să luăm titlul”, a declarat Chanturia în exclusivitate pentru Look TV.

Georgianul l-a elogiat pe Vasile Miriuță, cel care a reușit să resusciteze gruparea „feroviară”. „Miriuță este un om extraordinar, un antrenor profesionist. Știe foarte bine când trebuie să aibă simțul umorului sau să fie serios cu noi. Este un antrenor foarte bun”, a precizat Chanturia, care are șanse mari să redebuteze în tricoul vișiniu în derby-ul cu rivala Universitatea Cluj, programat luni, de la ora 21.00, pe Look TV.

Jucătorul de 21 de ani a explicat și de ce nu a reușit să se impună la Verona. „Nu-mi pare rău că am plecat de la Verona. A fost o perioadă de trei luni, în care m-am refăcut după accidentarea suferită la genunchi. Cred că este bine și pentru mine și pentru Verona că m-am întors la CFR Cluj. Mandorlini mi-a spus că este în regulă să revin la Verona, în viitor”, a dezvăluit Chanturia, poreclit și „Messi al Georgiei”. „Suporterii îmi spuneau Messi când jucam în Olanda, dar nu mă pot compara cu el. Dacă muncești din greu și îți propui să fii în formă maximă, poți să ajungi la nivelul dorit. Cred că Messi e cel mai bun din lume, țin cu Barcelona”, a dezvăluit mijlocașul.

7 meciuri și un gol marcat a bifat Chanturia în tricoul CFR-ului, în sezonul trecut.

23 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: