INTERVIU EXCLUSIV CFR l-a luat pe noul Eto'o! Transfer de senzație pentru clujeni - LOOKPLUS
INTERVIU EXCLUSIV CFR l-a luat pe noul Eto’o! Transfer de senzație pentru clujeni

INTERVIU EXCLUSIV CFR l-a luat pe noul Eto’o! Transfer de senzație pentru clujeni

CFR Cluj l-a împrumutat pentru un sezon de la Fiorentina pe Steve Leo Beleck. În vârstă de 22 de ani, atacantul a oferit un interviu pentru Look TV, în care a dezvăluit că idolul său este Samuel Eto’o, dar nu l-a uitat nici pe Gică Hagi, despre care știe că este o legendă a fotbalului românesc.

A semnat cu Fiorentina, dar apoi a fost împrumutat în Serie B, la Crotone și Mantova. În trecut a mai jucat în Ungaria, Grecia, Anglia și Belgia, iar acum a ajuns la CFR Cluj, tot sub formă de împrumut. Se află în vizorul ardelenilor încă de anul trecut, iar acum mutarea s-a concretizat.

„Agentul meu a venit anul trecut în România, când eu jucam în Italia și a vorbit cu cei de la club. M-a întrebat dacă pot veni aici, să joc la Cluj. Eu am zis că da, cunosc echipa, a jucat în Champions League. Din campionatul românesc îl cunosc pe Feussi, e camerunez ca mine, un prieten, cunosc Steaua și Dinamo. Aștept meciurile cu ei, nu sunt încă pregătit, deoarece am fost în vacanță, trebuie să mă antrenez”, a declarat fotbalistul pentru Look TV.

null

Stilul său de joc îl face să se compare cu Samuel Eto’o, fostul mare atacant al Camerunului. Beleck are același impresar ca Gregory Tade, golgheterul campionatului în ediția precedentă, și-și dorește să egaleze performanța francezului. Vrea ca la CFR să-și poată relansa cariera, după care să se întoarcă pe „Artemio Franchi”, la Fiorentina.

„Sunt un jucător rapid, puternic, am un fizic bun, capacitatea de a înscrie. Trebuie să marchez cel puțin 10 goluri și apoi mai vedem. De ce să nu fiu eu noul golgheter al campionatului? Sunt în proprietatea Fiorentinei, dacă aș putea să mă întorc acolo, aș fi extrem de fericit. Atacantul meu preferat e Samuel Eto’o. Trebuie să joc bine aici, să am o formă bună și apoi sper să ajung și la echipa națională. Am auzit de Gică Hagi, știu că este un mit aici, o legendă”, a mai spus noul jucător al lui CFR Cluj, pentru Look TV.

8 iulie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: