EURO 2016: România - Elveția 1-1. Tricolorii tremură pentru calificarea în optimi! (VIDEO) - LOOKPLUS
EURO 2016: România – Elveția 1-1. Tricolorii tremură pentru calificarea în optimi! (VIDEO)

EURO 2016: România – Elveția 1-1. Tricolorii tremură pentru calificarea în optimi! (VIDEO)

Sursa foto: uefa.com

România tremură! Învinși de Franța (1-2), tricolorii nu au reușit decât un egal cu Elveția, scor 1-1, și păstrează doar șanse teoretice la accederea în optimile CE.

Elvețienii au început în forță partida. Seferovic a avut în două rânduri golul în bocanc, dar de fiecare dată defensiva României a scăpat cu fața curată (‘6, ’15). Contrar cursului jocului, tricolorii au dat lovitura în minutul 19, când Stancu a transformat un penalty obținut de Chipciu. La reluare, Schar a expediat o torpilă din afara careului, însă Tătărușanu a reușit o paradă miraculoasă (’20).

Chipciu și-a arătat din nou colții la poarta adversă, trimițând alături dintr-o poziție foarte bună (’25). Cea mai mare ocazie a semnat-o însă Cristi Săpunaru. Fundașul a reluat în bară din doar câțiva metri, spre disperarea fanilor români prezenți în număr foarte mare pe stadionul Parc des Princes (’28). Finalul de repriză a aparținut elvețienilor. Dzemaili a trimis cu capul pe lângă, după o centrare a lui Lichsteiner (’38).

Elevii lui Anghel Iordănescu au început mai bine actul secund. Intrat în repriza a doua, Hoban a tras alături din interiorul careului, după o bâlbâială înm careul advers (’46). La faza următoare, Djorou a fost aproape de autogol, dar mingea respinsă de jucătorul lui Hamburg s-a scurs pe lângă (’52).

Cum ocaziile se răzbună, elvețienii au reușit egalarea prin Mehmedi. Nemarcat în careu, fotbalistul lui Bayer Leverkusen a expediat un șut-bombă, la colțul lung, fără speranțe pentru Tătărușanu (’57).

Torje putea readuce din nou bucuria în tabăra noastră, dar Sommer s-a opus la execuția sa din lovitură liberă (’70). Absent în joc, Keșeru putea da lovitura în minutul 78, dar goalkeeper-ul Elveției s-a aflat din nou la post.

Iordănescu a forțat pe final de meci, cu două vârfuri, Keșeru și Andone, dar apărarea elvețienilor a fost de neclintit. Scor final: 1-1!

Echipa de start: Tătărușanu – Săpunaru, Chiricheș, Dr. Grigore, Raț (’62 Filip) – Prepeliță, Pintilii (’46 Hoban) – Torje, Stancu (’84 Andone), Chipciu – Keșeru

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU GOLURILE PARTIDEI

15 iunie 2016

Un comentariu To “EURO 2016: România – Elveția 1-1. Tricolorii tremură pentru calificarea în optimi! (VIDEO)”

  1. It came up once on it’s own with no other apcpalitions and hasn’t come back since. The other applications are somewhat intermittent too. It would be nice if VIErA Cast worked properly on my 50V20 (software up to date and connected by ethernet). If it didn’t work at all it would be more logical. Thanks

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: