EURO 2016: Germania - Italia, ce nebunie de meci! A treia semifinalistă s-a decis la loviturile de departajare! - LOOKPLUS
EURO 2016: Germania – Italia, ce nebunie de meci! A treia semifinalistă s-a decis la loviturile de departajare!

EURO 2016: Germania – Italia, ce nebunie de meci! A treia semifinalistă s-a decis la loviturile de departajare!

Sursa foto: uefa.com

Germania s-a calificat în semifinală la EURO 2016, după un meci nebun cu Italia! Nemţii s-au impus la loviturile de departajare, scor 6-5. În timpul regulamentar şi după cele două reprize suplimentare, scorul a fost 1-1.

Meci dramatic între Germania şi Italia. Cele două reprezentative au oferit fanilor un fotbal de calitate, cu multe ocazii la ambele porţi.

Ozil a deschis scorul în minutul 65, după o fază superbă creată de echipa sa. Bucuria nemţilor a durat însă puţin. Boateng a comis henţ în careu, iar centralul Kassai a arătat punctul cu var. Bonucci (’78) a transformat fără probleme lovitura de pedeapsă şi a împins astfel meciul în prelungiri, unde scorul a rămas neschimbat!

S-a ajuns la penalty-uri, unde Germania a avut nervii mai tari. Pentru nemţi au marcat Kroos, Draxler, Hummels, Kimmich, Boateng şi Hector. De la italieni au punctat Insigne, Barzagli, Giaccherini, Parolo şi De Sciglio. De la nemţi au ratat Muller, Ozil şi Schweinsteiger, iar de la Squadra Azzurra au ratat Zaza, Pelle, Bonucci şi Darmian.

În semifinală, Germania va da piept cu învingătoarea partidei dintre Franţa şi Islanda.

VIDEO AICI CU GOLURILE PARTIDEI

3 iulie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: