Etapa a 6-a din Liga 1 continuă la Look PLUS! Dinamo – FC Braşov, în direct de la ora 18.30. Vezi echipele probabile - LOOKPLUS
Etapa a 6-a din Liga 1 continuă la Look PLUS! Dinamo – FC Braşov, în direct de la ora 18.30. Vezi echipele probabile

Etapa a 6-a din Liga 1 continuă la Look PLUS! Dinamo – FC Braşov, în direct de la ora 18.30. Vezi echipele probabile

Dinamo primeşte vizita celor de la FC Braşov, echipă neînvinsă în ultimele trei jocuri. Echipa lui Stoican a marcat doar un gol în ultimele trei meciuri şi promite spectacol în această seară.

După trei remize consecutive şi cu doar un gol marcat în cele trei meciuri, ”câinii” au nevoie de victorie sâmbătă seara cu FC Braşov pentru a se apropia de podium. În acest moment, Dinamo se află pe locul locul 6 în clasament, cu 9 puncte. Antrenorul dinamoviştilor, Flavius Stoican va vedea meciul din tribune, după ce a fost eliminat în partida cu Chiajna.

“Ne aşteaptă o partidă grea, ştim asta, pentru că sunt multe echipe care îşi arată valoarea mai ales în meciurile cu Dinamo”, a declarat Stoican înaintea acestei partide.

FC Braşov se anunţă a fi o nucă tare. Conduşi de Adrian Szabo, “stegarii” vin după un egal şi o victorie, obţinută în etapa trecută cu ASA Tg. Mureş, scor 2-1.

Echipele probabile:

Dinamo: Marc – Fai, Durimel, Cordoş, S. Filip – Bărboianu, Miranda, Elton – C. Matei, Bilinski, Rotariu

FC Braşov: Fl. Iacob – Vagner, Ricardo Machado, Leko, Barna – Şt. Grigorie, C. Munteanu, Bruno Madeira, Serginho – Buga, L. Ganea

30 august 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: