Eric vrea în aceeaşi echipă cu Sânmărtean: "Ar fi un vis, e cel mai bun fotbalist român" - LOOKPLUS
Eric vrea în aceeaşi echipă cu Sânmărtean: „Ar fi un vis, e cel mai bun fotbalist român”

Eric vrea în aceeaşi echipă cu Sânmărtean: „Ar fi un vis, e cel mai bun fotbalist român”

Brazilianul Eric de Oliveira nu e tentat de un transfer la Steaua, însă recunoaşte că şi-ar dori să joace în aceeaşi echipă cu Lucian Sânmărtean.

De la 1 ianuarie, Eric intră în ultimele șase luni de contract cu Al Ahli, dar brazilianul spune că nu intenționează să revină în România în 2015. La 29 de ani, mijlocașul ofensiv câștigă aproape jumătate de milion de euro la arabi pe sezon, contract pe care nicio echipă din Liga I nu i l-ar putea oferi.

„Steaua e o echipă mare şi întotdeauna va rămâne aşa. E o onoare pentru mine faptul că Sânmărtean mă doreşte la Steaua. E cel mai bun jucător român din ultimii 7 ani, chiar ar fi un vis să joc în aceeaşi echipă cu un fotbalist precum Sânmărtean. Deocamdată, am contract cu Al Ahli şi ar fi prea devreme să vorbesc despre un transfer la Steaua”, a dezvăluit Eric.

Fanii arabi l-au impresionat

Brazilianul s-a adaptat ușor în Arabia Saudită. Un singur lucru l-a șocat: fanatismul suporterilor din Orientul Mijlociu. „Acolo e mai greu, mai greu decât aici. Oriunde te văd, te pozează, te îmbrățișează, te pupă, când nu te aștepți”, a afirmat Eric.

Când vrea să se retragă

Eric a rămas atașat de România și anunță că se va retrage în Liga I din fotbal, cel mai probabil de la Gaz Metan, unde și-a întemeiat familia. Brazilianul a revenit de sărbători acasă. Va juca la Mediaș pe 28 decembrie, într-un meci caritabil, alături de fostul său coleg, Paul Pârvulescu. „Mă gândesc să mai joc în România. Vreau să mă retrag aici din fotbal, dar încă e devreme să vorbim despre acest lucru”, a dezvăluit brazilianul.

23 decembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: