El este pariul Stelei! Un nou tun de 10 milioane de euro dat de Becali! - LOOKPLUS
El este pariul Stelei! Un nou tun de 10 milioane de euro dat de Becali!

El este pariul Stelei! Un nou tun de 10 milioane de euro dat de Becali!

Dumitru Dragomir e convins că Steaua a dat lovitura aducându-l pe Dennis Man sub comanda lui Reghe. Fostul şef al LPF este de părere că tânărul jucător va deveni unul dintre cei mai buni fotbalişti ai Ligii I.

„Oracolul din Bălceşti” crede că Gigi Becali îl va vinde pe Man cu cel puţin 10 milioane de euro! „Peste 2 ani, Dennis Man va fi cel mai bun jucător din Liga 1. Va face 10 milioane de euro. L-am văzut și mi-a plăcut de el, dar mai are de lucrat. Are viteză și are ruperi de ritm excelente”, a declarat Dragomir la Sport.ro.

„Trebuie să mai lucreze la lovitura de cap și la forța din picioare, ca să poată să împingă mai bine în picioare. Îi mai trebuie jocuri și să aibă tupeu. Dacă nu dă drumul repede la minge, nu va ajunge mare. Dar el face asta, are calitatea asta din naștere. Paseză bine și are știința jocului. E născut ca să fie fotbalist”, a adăugat fostul preşedinte al LPF.

Trei meciuri şi un gol marcat a bifat Dennis Man în tricoul Stelei, în acest sezon. Atacantul a înscris un gol superb în meciul cu CSM Poli Iaşi, câştigat de vicecampioni cu 2-0. „Golul lui Man a fost bucuria mea, are nişte deprinderi, nişte mişcări, are o mare perspectivă. Cred că o să fie mai bun ca număr 10”, a precizat Becali.

1 noiembrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: