El e înlocuitorul lui Enrique pe banca Barcelonei. Anunțul spaniolilor - LOOKPLUS
El e înlocuitorul lui Enrique pe banca Barcelonei. Anunțul spaniolilor

El e înlocuitorul lui Enrique pe banca Barcelonei. Anunțul spaniolilor

Barcelona se va despărți la vară de Luis Enrique. Tehnicianul și-a anunțat plecarea, chiar dacă sub comanda sa spaniolii au reușit una dintre cele mai tari reveniri din istoria fotbalului. Catalanii s-au impus cu 6-1 în fața lui PSG, după ce în tur pierduseră cu 0-4.

Deși s-au vehiculat multe nume, presa din Spania susține că înlocuitorul lui Enrique e asistentul său, Juan Carlos Unzue.

Cei doi au lucrat împreună şi în perioada în care Luis Enrique antrena Celta Vigo. Unzue e responsabil cu tactica din atac şi apărare. Acesta a fost portar şi a evoluat toată cariera la Sevilla. A fost legitimat şi la Barcelona, dar a apărat doar în 5 partide pentru catalani. A fost principal o scurtă perioadă de timp, la Numancia şi Racing Santander. În 2013, a devenit asistentul lui Enrique, pe care l-a urmat peste tot.

Dacă Unzue va deveni noul antrenor al Barcelonei, acesta ar călca pe urmele lui Tito Villanova, secundul lui Guardiola, care a preluat echipa după plecarea lui Pep, în 2012. Din nefericire, Villanova a fost nevoit să se retragă în 2013, după ce a câştigat titlul, din cauza problemelor de sănătate. Antrenorul „extratereștrilor” suferea de cancer, boală care l-a răpus pe 25 aprilie 2014.

11 martie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: