Egalul nimănui. Juventus Bucureşti - Gaz Metan Mediaş, scor 1-1 - LOOKPLUS
Egalul nimănui. Juventus Bucureşti – Gaz Metan Mediaş, scor 1-1

Egalul nimănui. Juventus Bucureşti – Gaz Metan Mediaş, scor 1-1

Juventus Bucureşti rămâne fără victorie în Liga 1 Betano şi după „derby-ul suferinţei” cu Gaz Metan, terminat la egalitate, scor 1-1.

Ardelenii au smuls o remiză, însă se întorc la Mediaş cu gândul că ar fi putut obţine mai mult, în faţa unui adversar aflat în degringoladă.

Elevii lui Cristi Pustai puteau înscrie în minutul 15, însă Stoian a respins în corner mingea trimisă cu capul de Lojak. Contrar cursului jocului, gazdele au deschis scorul după o gravă eroare în apărarea Mediaşului. Călinţaru a pătruns pur şi simplu în careu, fără să fie deranjat de nimeni, după care a înscris cu un şut pe sub picioarele lui Greab (’37), sub privirile nelămurite ale fundaşilor medieşeni.

Roberto Romeo a restabilit egalitatea cu un şut de generic, cu largul concurs al portarului advers, care a rămas ţintuit pe linia porţii (’50). După nici 10 minute, Juventus a ratat absolut incredibil, când Măzărache a scăpat singur cu Greab, a şutat în portar, după care mingea a ajuns la Dzalamidze, care l-a luat și el la țintă pe portarul oaspeţilor (’58). În ultimele 30 de minute, nicio echipă nu a părut dispusă să rişte şi meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Un rezultat de egalitate care nu le ajută pe niciuna dintre echipe. Atât Juventus, cât şi Gaz Metan se afundă şi mai mult în subsolul clasamentului şi evitarea retrogradării pare, de pe acum, o misiune extrem de grea.

24 septembrie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: