Egal fără gol între Viitorul şi ASA. Trupa lui Pustai a „dat-o în bară” de două ori (VIDEO) - LOOKPLUS
Egal fără gol între Viitorul şi ASA. Trupa lui Pustai a „dat-o în bară” de două ori (VIDEO)

Egal fără gol între Viitorul şi ASA. Trupa lui Pustai a „dat-o în bară” de două ori (VIDEO)

Viitorul şi ASA Târgu Mureş au încheiat la egalitate, scor 0-0, confruntarea din etapa a 13-a a Ligii I, disputată la Chiajna. Ardelenii au acumulat 24 de puncte şi au ratat şansa de a urca pe podiumul Ligii I.

Trupa lui Hagi a început curajos partida cu ASA Târgu Mureş, revelaţia sezonului. Chiar în al doilea minut, gazdele au fost la un pas să marcheze. Andelkovic a executat cu efect o lovitură liberă de pe partea dreaptă, iar Ţîru a deviat mingea. Eduard Stăncioiu s-a întins şi a reuşit, cu vârfurile degetelor, să respingă în corner. La doar câteva minute distanţă, şi Tănase a fost aproape de a înscrie. S-a trezit cu mingea la picior, la limita careului mic, dar a şutat deplorabil şi nu l-a putut învinge pe goal-keeperul oaspeţilor. Viitorul a mai încercat să ameninţe poarta adversă, dar precizia la finalizare le-a lipsit elevilor lui Hagi. De cealaltă parte, echipa antrenată de Cristi Pustai a intrat la cabine fără niciun şut pe spaţiul porţii apărate de Buzbuchi.

Scenariul din prima repriză s-a respectat şi în startul celei de-a doua părţi. Viitorul a încercat, dar nu a reuşit să îşi creeze ocazii semnificative, în vreme ce ASA era să dea lovitura în minutul 60. Zicu a executat un corner de pe partea stângă, Gabi Mureşan a prelungit cu capul, spre colţul lung, iar Bejan a şutat năprasnic în bara transversală. Ardelenii au fost ameninţători şi pe final. În minutul 85 au mai avut o bară. Gabi Mureşan a intrat în careu şi a şutat puternic, dar mingea a nimerit bara. ASA şi-a trecut în cont cinci şuturi pe spaţiul porţii în repriza secundă, dar a fost insuficient pentru a marca.

3 noiembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: