E oficial! S-a stabilit unde se va juca derby-ul ASA Târgu Mureş - Steaua - LOOKPLUS
E oficial! S-a stabilit unde se va juca derby-ul ASA Târgu Mureş – Steaua

E oficial! S-a stabilit unde se va juca derby-ul ASA Târgu Mureş – Steaua

Sursa foto: fanatik.ro

Partida dintre ASA și Steaua, programată miercuri, 2 decembrie, de la ora 20.30, pe Look TV, nu va avea loc pe stadionul Trans-Sil din Târgu Mureș.

Oficialii echipei vicecampioane au remis un comunicat în care explică motivele pentru care meciul se va disputa pe Cluj Arena.

„În ultimele două săptămîni, clubul ASA Târgu Mureș a derulat ample lucrări de reamenajare la stadionul Trans-Sil, conform normelor legale în vigoare. Astfel, a fost redusă capacitatea stadionului pentru a asigura spațiu suplimentar pentru spectatori, a fost construită o nouă cale de acces în Peluza Nord, au fost lărgite căile de acces în cadrul tribunelor și multe alte lucrări, totul pentru a crește gradul de confort al publicului spectator. Aceste lucrări de reamenajare sunt finalizate și verificate de forurile abilitate. Pe lângă lucrările efective a fost nevoie și de o documentație voluminoasă care să ateste modificările și îmbunătățirile făcute la stadionul Trans-Sil. Iar aceste documentații au nevoie, la rândul lor, de avize din partea instituțiilor statului, conform legii. Din motive care ne depășesc, documentele solicitate nu vor putea fi avizate într-un termen care să garanteze desfășurarea următorului joc pe teren propriu. Această situație este influențată și de cele două zile libere oficiale (luni, 30 noiembrie și marți, 1 decembrie), dar și de obligativitatea clubului organizator de a anunța localitatea de desfășurare a unei partide din Liga 1, conform ROAF, cu minimum 7 zile înainte de disputarea jocului respectiv”, anunță site-ul oficial al clubului.

Transport gratuit pentru fani

Pentru partida cu Steaua, clubul va pune la dispoziția fanilor mureşeni mijloace de transport (autobuze) pentru efectuarea deplasării la Cluj-Napoca (dus-întors). Transportul va fi gratuit.

26 noiembrie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: