E oficial! Pițurcă a fost dat afară de la Al Ittihad! Ce se va întâmpla cu Sânmărtean și Szukala - LOOKPLUS
E oficial! Pițurcă a fost dat afară de la Al Ittihad! Ce se va întâmpla cu Sânmărtean și Szukala

E oficial! Pițurcă a fost dat afară de la Al Ittihad! Ce se va întâmpla cu Sânmărtean și Szukala

Al Ittihad a anunțat oficial despărțirea de Victor Pițurcă, iar în locul acestuia va fi numit brazilianul Eduardo Batista. Pițurcă a anunțat că se va adresa FIFA și solicită daune de milioane de dolari.

Fostul selecționer al României a ratat obiectivul stipulat în contract, o clasare pe podium, iar șeicii care dețin clubul au decis să renunțe la serviciile sale. Victor Pițurcă reclamă acum despăgubiri de milioane de dolari, deși inițial acceptase să renunțe la clauza care prevedea că poate fi despăgubi cu aproape un milion și jumătate de dolari, în cazul în care va fi demis. Nemulțumit, românul a anunțat că se va adresa FIFA și i-a amenințat pe șefii clubului.

Demiterea lui Victor Pițurcă vine într-un moment delicat pentru cei doi jucători transferați de la Steaua în această iarnă, Lucian Sânmărtean și Lukasz Szukala. Presa saudită scrie că șeicii au bătut deja palma cu Eduardo Batista, care îl va înlocui pe Pițurcă. Tehnicianul brazilian care a pregătit-o pe Sporting Recife va decide soarta celor doi fotbaliști aduși din România, însă șansele ca ei să fie păstrați la echipă sunt minime. Batista va solicita aproape sigur mai multe transferuri, iar pe posturile lui Sânmărtean și Szukala vor fi aduși cel mai probabil fotbaliști brazilieni. În atare situație, cei doi s-ar putea întoarce la Steaua sau vor fi împrumutați altor echipe interesate.

19 iunie 2015

Un comentariu To “E oficial! Pițurcă a fost dat afară de la Al Ittihad! Ce se va întâmpla cu Sânmărtean și Szukala”

  1. de ce s-au transferat daca nu mai vreau sa stea acolo si daca sint magnifici sau au valoare numai la steoia ca aici toti sant cu ei frf liga cca si le permit orice puscariasului inclusiv is in stare sa modifice orice sa fie radoi antrenor principal toti san aserviti unui om

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: