E oficial! Partida CS U Craiova - Gaz Metan se va disputa la Pitești - LOOKPLUS
E oficial! Partida CS U Craiova – Gaz Metan se va disputa la Pitești

E oficial! Partida CS U Craiova – Gaz Metan se va disputa la Pitești

Sursa foto: csuc.ro

E oficial! CS Universitatea Craiova a anunţat că partida cu Gaz Metan Mediaş, ultima din sezonul regulat, se va disputa la Piteşti. Meciul va avea loc duminică, de la ora 20:30.

„Îi aşteptam pe fanii Ştiinţei de pretutindeni, dar în special pe cei din Piteşti, Vâlcea, Slatina, Bucureşti, Sibiu, Craiova sa ducem impreuna bătălia pentru podium. Meciul cu Gaz Metan Mediaş va avea loc duminică, de la ora 20:30. Biletele vor fi puse în vânzare începând de joi, după ora 14:00 şi vor putea fi achiziţionate de la benzinăriile OMV, dar şi de la magazinele Orange, Vodafone sau Germanos. Tichetele sunt disponibile şi la magazinul clubului (strada Olteţului, bl IJK, parter). Vă aşteptăm la meci!”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului oltean.

Gigi Mulţescu a luat decizia de a-i scoate din lot pe Stephane Acka, Nuno Rocha şi Madson, fotbalişti ce nu şi-au prelungit contractul cu CS U Craiova, scadent la finalul acestui sezon. Îniantea acestui joc, oltenii ocupă locul 4 în clasament, cu 40 de puncte, iar adversarii lor direcți se situează o poziție mai jos, cu 39 de puncte.

1 martie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: