E oficial: Ovidiu Hoban a bătut palma cu CFR: "Vreau să câştig titlul" - LOOKPLUS
E oficial: Ovidiu Hoban a bătut palma cu CFR: „Vreau să câştig titlul”

E oficial: Ovidiu Hoban a bătut palma cu CFR: „Vreau să câştig titlul”

Ovidiu Hoban şi-a încheiat aventura în Israel. Mijlocaşul va evolua în sezonul viitor la CFR Cluj, unde va fi antrenat de Dan Petrescu.

„Se încheie un capitol frumos din cariera mea. Am decis să mă întorc acasă pentru familia mea. Am primit o ofertă foarte bună de la CFR Cluj și le mulțumesc pentru asta. Bineînțeles că am vorbit cu Dan Petrescu, așteptăm să începem munca, este clar că am venit să mă lupt la titlu. Am câștigat o Cupă cu Petrolul, iar înainte de a-mi încheia cariera aș vrea să câștig un titlu și cu CFR Cluj”, a declarat Hoban, care a evoluat ultima dată la Hapoel Be’er Sheva.

Băimăreanul regretă că nu a fost convocat pentru duelul decisiv cu Polonia. „Eu cred că aș merita să fiu convocat la echipa națională, dar decizia îi aparține în totalitate selecționerului. Le doresc mult succes, sper într-un rezultat pozitiv în Polonia. O să fiu prezent în tribune la amicalul cu Chile”, a precizat Hoban.

8 iunie 2017

Un comentariu To “E oficial: Ovidiu Hoban a bătut palma cu CFR: „Vreau să câştig titlul””

  1. Oferim urgent lucru acasa: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: