E oficial! Noul selecţioner al României e Christoph Daum - LOOKPLUS
E oficial! Noul selecţioner al României e Christoph Daum

E oficial! Noul selecţioner al României e Christoph Daum

Comitetul Executiv al FRF a oficializat numirea lui Christoph Daum ca selecţioner al României.

Germanul a semnat pe doi ani, dar contractul său se va prelungi în cazul în care va califica România la Campionatul Mondial din Rusia, din 2018.

Născut pe 24 octombrie 1953, Daum a antrenat echipe puternice precum VFB Stuttgart, Besiktas, Bayer Leverkusen, Fenerbahce, Club Brugge şi a câştigat titlul şi Supercupa în Germania, cu Stuttgart (1991-1992), titlul şi Cupa în Turcia, cu Besiktas (1993-1994), titlul şi Supercupa Turciei cu Fenerbahce (2003-2004, 2004-2005, 2009).

Germanul s-a declarat încântat de provocarea oferită de naţionala de fotbal a României şi le promite fanilor că va transforma naţionala într-o echipă ofensivă. „Mă bucur foarte mult că am ajuns în România! Sunt extrem de motivat, vrem să obţinem calificarea la Mondialul din 2018. Vom ataca întotdeauna, indiferent dacă mingea e la noi sau la adversar”, a declarat antrenorul, în cadrul unei conferinţe de presă.

7 iulie 2016

Un comentariu To “E oficial! Noul selecţioner al României e Christoph Daum”

  1. Contractul cu Herr Daum este un pas mare in fotbalul nostru. Este o miscare colosala! Burleanu a dat sah mat tuturor priceputilor din fotbalul nostru gen Becali, Gino, Mitica, Grigoras, Astralul Sumi, etc..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: