E oficial! Constantin Budescu a semnat cu FCSB. Declarația fotbalistului - LOOKPLUS
E oficial! Constantin Budescu a semnat cu FCSB. Declarația fotbalistului

E oficial! Constantin Budescu a semnat cu FCSB. Declarația fotbalistului

S-a terminat telenovela. Constantin Budescu a semnat astăzi cu FCSB, după lungi negocieri cu Gigi Becali.

Deși a avut numeroase oferte tentante din străinătate, mijlocașul a preferat să rămână în Liga 1. Budescu va purta tricoul cu numărul 11 la FCSB, echipă la care va evolua în următorii 4 ani.

„Am semnat în original! S-au rezolvat actele şi acum merg la pregătire. Am semnat pe 4 ani. Aceasta a fost alegerea mea. A fost cea mai bună ofertă pentru mine şi am acceptat-o. Nea Gigi m-a tot sunat şi am vorbit cu el foarte mult. Mă doreşte de doi ani de zile şi în sfârşit am ajuns la Steaua. A contat că e Alibec acolo, ne înţelegem foarte bine. Sper să facem o treabă bună. O să fie o colaborare destul de bună cu Dică. Sperăm să îl ajutăm. Mă gândesc să facem cât mai multe în Champions League şi de ce nu, să ajungem în grupele Champions League. Sau cel puţin în grupele Europa League”, a declarat Budescu după ce a semnat cu FCSB.

10 iunie 2017

Un comentariu To “E oficial! Constantin Budescu a semnat cu FCSB. Declarația fotbalistului”

  1. Oferim urgent lucru la domiciliu: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: