După ei, potopul! Astra a câștigat Supercupa României pe o vreme apocaliptică - LOOKPLUS
După ei, potopul! Astra a câștigat Supercupa României pe o vreme apocaliptică

După ei, potopul! Astra a câștigat Supercupa României pe o vreme apocaliptică

Foto: fanatik.ro

Supercupa României merge la Giurgiu! Marius Șumudică a stat în tribună, fiind suspendat, dar le-a purtat noroc jucătorilor săi.

Astra și CFR s-au chinuit în Supercupa României din cauza vremii. Pe o ploaie torențială și pe un teren inundat, fotbalul a fost o provocare pentru toată lumea.

Sub privirile selecționerului Christoph Daum, jucătorii celor două echipe au încercat să impresioneze în ciuda condițiilor meteo nefavorabile. Ploaia neîntreruptă de la Cluj le-a dat bătăi de cap fotbaliștilor și prima repriză a fost anostă, fără ocazii notabile de poartă. Elevii lui Șumudică și Miriuță și-au dorit enorm, dar au fost încurcați de terenul plin de bălți de pe Cluj Arena.

Lucrurile nu s-au schimbat nici în mitanul secund, dar Astra a lovit decisiv în minutul 86, prin William De Amorim. Brazilianul a profitat de o nesincronizare a apărării clujene, încurcată de bălți, și a trimis în poarta goală de la 20 de metri. Pe orezăria de la Cluj, Astra a reușit să câștige, cu mare noroc, Supercupa României.

16 iulie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: