Dumitru Dragomir pariază pe FCSB: "E de departe favorită la titlu". Ce zice despre CFR și Dinamo - LOOKPLUS
Dumitru Dragomir pariază pe FCSB: „E de departe favorită la titlu”. Ce zice despre CFR și Dinamo

Dumitru Dragomir pariază pe FCSB: „E de departe favorită la titlu”. Ce zice despre CFR și Dinamo

FCSB este favorită clară la titlu în sezonul viitor, în opinia lui Dumitru Dragomir.

„Mai lăsați-mă cu FCSB, asta-i Steaua indiferent ce aberații spun ăia de la Armată! Au avut bani și au bani. Gigi Becali e un om al riscului, a riscat și a câștigat de cele mai multe ori. N-are nimeni curajul lui. Și banii lui. Dacă pierde două, trei milioane, la el nu se simt, nu se cunoaște. Steaua e de departe favorită la titlu, aproape fără concurență. Când ai curaj, ambiție și bani n-ai cum să pierzi”, a declarat Dragmir pentru Fanatik.

Fostul șef al LPF este impresionat și de CFR Cluj, echipă care s-a întărit masiv în această vară. „Se face treabă serioasă acolo. Doctorul (Iuliu Mureșan, n.red.) este un tip serios, profesionist, Dan Petrescu este și el un profesionist serios. Acum, văd că au și bani, singura problemă zic eu că este dacă are Dan timp să lege echipa. Nu prea mai e mult până când începe sezonul, dar ei au avantajul că nu joacă în cupele europene, ăsta-i un avantaj dacă vrei să faci echipă nouă. Dar tot Steaua rămâne favorită la titlu”, a precizat „Oracolul din Bălcești”.

Dragomir a vorbit și despre Dinamo, căreia nu-i prevede însă un viitor strălucit: „Au mari probleme… Mari… Frații au mari probleme, știți la cine mă refer. Nu-i mai arde lui Negoiță să bage bani mulți în fotbal. Îi păstrează pentru zile negre, că nu se știe… Așa că nu-i văd în stare să aducă cine știe ce jucători, oricât s-ar agita Contra. El zice că pleacă, dar eu zic: dacă avea unde să plece, nu pleca până acum? Hai să fim serioși! Nu umblă câinii nicăieri cu contracte în coadă”.

26 iunie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: