Dulca: „Nu am fost maturi în fața porții. Norocul a fost cu ei” - LOOKPLUS
Dulca: „Nu am fost maturi în fața porții. Norocul a fost cu ei”

Dulca: „Nu am fost maturi în fața porții. Norocul a fost cu ei”

Cristian Dulca, antrenorul lui Gaz Metan, care a pierdut la Ploiești, a lăudat prestația băieților săi și spune că doar lipsa de concentrare la finalizare a făcut diferența.

„Un joc pe care l-am pregătit foarte bine, o atitudine bună a jucătorilor, din păcate le-am oferit un gol pe tavă. Am vrut să fim agresivi, să facem presiune, pentru că sunt foarte periculoși când vin cu fața spre poarta noastră. Din păcate am avut câteva momente de neinspirație, precum pasa lui Todea la gol. Nu știu dacă a fost henț, dar am întâlnit o echipă cu valori, bună în fiecare compartiment. Nu am fost destul de maturi în fața porții, pentru că am avut și noi ocazii, dar mă bucur mult pentru atitudinea băieților. În seara aceasta norocul a ținut cu cei de la Ploiești. Felicit toată echipa. Chiar nu făcut antijoc astăzi, am avut o echipă scurtă, liniile apropiate, am creat densitate în zonele în care erau cu mingea la picior”, a declarat Dulca la Look TV.

4 octombrie 2014

Un comentariu To “Dulca: „Nu am fost maturi în fața porții. Norocul a fost cu ei””

 1. Buna ziua,
  Ca urmare a cometariilor din studioul LOOKTV, la meciul PETROLUL-GAZ METAN MEDIAS, fara sa fiu partinitor va rog sa cititi articolul urmator:
  http://sportonlineph.ro/fotbal/liga-i/item/601-video-s-a-gasit-cine-sa-atace-lupii-marele-fotbalist-si-antrenor-adrian-matei-a-atacat-petrolul-dupa-meciul-cu-gaz-metan-medias.html
  Pentru cei responsabili de aceasta emisiune va rugam insistent sa chemati in studioul LOOKTV doar persoane competente, impartiale si calificate in acest sport (sport ce nu are nimic de-aface cu automobilismul – si aici avem dubii mari ca aceasta doamna se pricepe) …
  Nu toata lumea trebuie sa tina cu STE(OAIA)UA, si consider ca, din acest motiv, fotbalul romanesc are de suferit. Si alte echipe practica un fotbal care este de multe ori peste ei (ei si arbitrii)
  Va multumesc si sper sa publicati acest comentariu!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: