Duelul revelaţiilor! Viitorul - ASA Târgu Mureş este în direct pe Look PLUS, de la ora 16.00 - LOOKPLUS
Duelul revelaţiilor!  Viitorul – ASA Târgu Mureş este  în direct pe Look PLUS, de la ora 16.00

Duelul revelaţiilor! Viitorul – ASA Târgu Mureş este în direct pe Look PLUS, de la ora 16.00

Ambele echipe sunt într-o formă bună şi au urcat în clasament după ultimele trei meciuri din campionat, însă ASA are avantaj în faţa echipei lui Hagi, prin prisma locului ocupat în acest moment în Liga 1.

Viitorul Voluntari traversează o perioadă fastă şi a adunat 7 puncte în ultimele trei etape, bilanţ care i-a urcat pe puştii lui Hagi pe locul 11 în clasamentul Ligii 1, cu 13 puncte. Deşi a pierdut în optimile cupei cu CS U Craiova, scor 1-2, Hagi nu se teme de ASA Târgu Mureş, una dintre surprizele acestui sezon. „La fotbal nu mă tem de nimic. Ştiu că fotbalul este un sport bărbătesc, de luptă, unde va câştiga cel mai inteligent, mai iute. Târgu-Mureş are alţi jucători care să-i înlocuiască pe Mureşan şi N’Doye. ASA are un joc colectiv bun, dar sperăm să o facem noi mai bine”, a declarat Gică Hagi înaintea acestei partide.

ASA Târgu Mureş merge strună sub comanda lui Cristi Pustai, care a obţinut două victorii importante în campionat, cu CFR Cluj şi Steaua, dar şi o calificare în sferturile de finală ale Cupei României. Astfel, ASA a urcat pe locul 5 în Liga 1, cu 22 de puncte. Mureşenii nu vor putea conta în partida cu Viitorul pe Ousmane N’Doye, eliminat la finalul partidei cu Steaua, şi pe Laszlo Sepsi.

3 noiembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: