Duel ”astral” în Gruia. Vicecampioana României înfruntă CFR-ul, în derby-ul etapei - LOOKPLUS
Duel ”astral” în Gruia. Vicecampioana României înfruntă CFR-ul, în derby-ul etapei

Duel ”astral” în Gruia. Vicecampioana României înfruntă CFR-ul, în derby-ul etapei

Trupa lui Vasile Miriuță poate urca pe podium în cazul unei victorii în fața Astrei, în timp ce giurgiuvenii ar avea ocazia să depășească din nou Steaua și să treacă pe primul loc dacă vor câștiga la Cluj.

Derby-ul etapei a 7-a se joacă la Cluj, unde CFR înfruntă Astra, într-un meci cu implicații directe la vârful clasamentului. Ardelenii se tem de forța ofensivă a oaspeților, mai ales că oaspeții au marcat de 16 ori în primele 6 etape disputate în acest sezon de Liga 1. ”Astra e poate cea mai în formă echipă de la ora actuală din campionatul României. Are un atac foarte bun, e o echipă foarte bună, omogenă, dar vom juca la victorie”, a promis Vasile Miriuță.

De partea cealaltă, ”astrele” lui Isăilă vor să țină pasul cu Steaua, dar pentru asta trebuie să treacă de un CFR care traversează o perioadă fastă. Antrenorul ilfovenilor se teme de forța de grup a formației clujene. ”Sunt o echipă foarte bine organizată, foarte agresivă au şi jucători de calitate, dar arată ca un grup destul de unit şi cu o echipă foarte bine organizată. Ne dorim să câştigăm, este clar, fiecare meci pe care-l jucăm îl jucăm numai cu gândul de a-l câştiga”, a replicat Daniel Isăilă.

Derby-ul CFR Cluj – Astra Giurgiu se va disputa în această seară, de la ora 21.00, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”. Partida contează pentru etapa a 7-a a Ligii 1 și va fi transmisă în direct de Look TV.

Echipele de start:

CFR: Felgueiras – Susic, Larie, Rada, Camora – Muniru, Monroy – Deac, Tade, Jakolis – Guima

Astra: Lung jr. – Pliatsikas, Toure, Oros, Morais – Laban, Takayuki – Enache, Budescu, De Amorim – Bukari

13 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: