Helmuth Duckadam, umilit de oamenii de ordine (VIDEO) - LOOKPLUS
Helmuth Duckadam, umilit de oamenii de ordine (VIDEO)

Helmuth Duckadam, umilit de oamenii de ordine (VIDEO)

Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a povestit la emisiunea Fanatik Show, pe Look TV, un episod revoltător petrecut înaintea meciului cu Dinamo. Oamenii de ordine de la stadion nu au vrut să-l lase să intre la meci și l-au amenințat.

Nu de puține ori, forțele de ordine care au menirea de a proteja microbiștii, fac excel de zel și de aici se ajunge la adevărate lupte de stradă între suporteri și aceștia.

„La meciul cu Dinamo nu am putut intra, deoarece intrase galeria lui Dinamo, iar pe mine m-au trimis să mă duc pe lângă casele de bilete. Eu eram cu Viorel Turcu, om care are proteze la ambele picioare. Mi-au spus, < domnule, continuă, dă-i drumul de aici >. Eu le-am răspuns < domnule, eu vreau să intru, mă numesc Duckadam și merg la servici. Domnul de lângă mine are două picioare de lemn >. M-au amenințat că dacă nu plec de acolo, mă vor duce la secție. E incredibil. Norocul meu a fost că m-au recunoscut suporterii care intrau la meci și până la urmă Jandarmeria s-a dat la o parte”, a povestit Helmuth Duckadam, în emisiunea Fanatik Show, pe Look TV.

20 octombrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: