„Dublă” Mercedes la Monza. Hamilton s-a impus după o cursă fără greşeală - LOOKPLUS
„Dublă” Mercedes la Monza. Hamilton s-a impus după o cursă fără greşeală

„Dublă” Mercedes la Monza. Hamilton s-a impus după o cursă fără greşeală

Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Italiei, de la Monza. Coechipierul său de la Mercedes AMG, Nico Rosberg, a terminat pe doi, dar cei doi piloţi s-au evitat după cursă.

Exact cum a promis, Lewis Hamilton şi-a luat revanşa la Monza, după ce în runda precedentă a fost forţat să abandoneze chiar de Nico Rosberg. Britanicul a fost de neoprit. A plecat din pole-position, a stabilit cel mai rapid tur de circuit şi s-a şi impus.

Rosberg a venit pe doi, la câteva secunde în spatele lui Hamilton, în vreme ce a treia poziţie a fost ocupată de Felipe Massa. Momentele interesante au venit însă după cursă. Tensiunile din cadrul echipei Mercedes AMG sunt încă la un nivel ridicat. Cei doi piloţi s-au evitat înainte de premiere şi chiar după.

Rosberg a avut din nou parte de huiduieli, exact ca şi în Belgia. În momentul în care a ţinut să mulţumească echipei, a fost întâmpinat de un cor de fluierături. A salvat situaţia lăudând publicul de la faţa locului chiar în italiană.

Germanul se află pe prima poziţie a clasamentului, cu 238 de puncte, dar diferenţa față de poziţia secundă a scăzut. Hamilton vine tare din spate cu 216 puncte, în vreme ce Ricciardo a rămas pe trei, cu 166 de puncte.

7 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: