Dramă la Timişoara! Poli, ca şi retrogradată! Grigoraş, demis! - LOOKPLUS
Dramă la Timişoara! Poli, ca şi retrogradată! Grigoraş, demis!

Dramă la Timişoara! Poli, ca şi retrogradată! Grigoraş, demis!

Poli Timişoara a pierdut fără drept de apel, pe teren propriu, contra Botoşaniului, scor 1-4. Bănăţenii se îndreaptă astfel cu paşi repezi spre liga secundă. Eşecul în faţa moldovenilor i-a fost fatal lui Petre Grigoraş, care a fost demis îmediat după meci.

Oaspeţii au dominat copios partida şi ghinionistul Smaranda a încasat o căruţă de goluri. Bordeianu a deschis scorul cu un şut puternic, din afara careului (‘9), dar gazdele au replicat imediat prin Doman (’14).

A fost un simplu foc de paie, moldovenii rezolvând partida în doar trei minute, înainte de pauză. Fulop a reuşit un şut superb de la 25 de metri (’33), în timp ce Cabrera a înscris, şi el, cu o lovitură perfectă de cap (’36). Pentru ca dezastrul să fie complet pentru gazde, Jenkins a fost eliminat în minutul 38, după un fault dur la Vaşvari.

Fără să forţeze, elevii lui Leo Grozavu au mai înscris o dată în repriza secundă. Ivanovic a dat lovitura de graţie în minutul 49, cu un şut din interiorul careului. Resemnaţi, timişorenii au aşteptat finalul partidei, fiind conştienţi că retrogradarea nu mai poate fi evitată.

Timişoara este la cinci puncte distanţă de FC Voluntari, ocupanta locului de baraj, cu doar două etape rămase de disputat. FC Botoşani ajunge la doar două puncte de liderul din play-out, CS U Craiova.

22 mai 2016

Un comentariu To “Dramă la Timişoara! Poli, ca şi retrogradată! Grigoraş, demis!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: