Dragomir nu se dezminte: „Şi ce dacă Papp a marcat două goluri?!” - LOOKPLUS
Dragomir nu se dezminte: „Şi ce dacă Papp a marcat două goluri?!”

Dragomir nu se dezminte: „Şi ce dacă Papp a marcat două goluri?!”

Mitică Dragomir surprinde din nou! În stilu-i caracteristic, acesta a făcut un top al celor mai buni „tricolori” din meciul cu Irlanda de Nord, dar l-a pus pe autorul celor două goluri, Paul Papp, doar pe locul trei.

Fostul preşedinte de la LPF laudă prestaţia echipei naţionale din meciul de aseară contra nord-irlandezilor şi a făcut un clasament al celor mai buni oameni de pe teren. Dragomir nu l-a considerat cel mai bun jucător pe Paul Papp, cel care a adus victoria, ci pe coechipierul său de la Steaua, Lucian Sânmărtean, „creierul” de la mijlocul terenului. Surprinzător este că, în topul lui Mitică, Papp este doar al treilea, după Chiricheş.

„Un meci destul de dificil, dar echipa națională a jucat foarte bine. A avut trei, patru jucători care au jucat senzațional. Primul Sânmărtean, locul doi, Chiricheș, locul trei, Papp, locul patru, Raț. Nu aveam cum să pierdem jocul acesta. Și ce dacă Papp a marcat două goluri?! Sânmărtean și Chiricheș au fost „prezidențiabili”. Foarte bine s-a dus acolo Papp la goluri, a fost extraordinar, a intuit foarte bine”, a declarat Dragomir în cadrul emisiunii Fotbal Look, de pe Look TV.

“Oracolul din Bălceşti” este sigur de calificarea României la Euro 2016, deoarce grupa din care face parte naţionala noastră este una facilă, în opinia lui. „Categoric ne luăm biletele pentru Franța, am mai spus că oricine vine, califică echipa națională, pentru că grupa este ușoară, iar în afară de asta echipa națională are câțiva jucători de certă valoare. Mă așteptam să o bată Ungaria pe Finlanda, dar la Grecia nu mă așteptam să piardă cu Feroe. Nu puteam să pun la pariuri așa ceva”, a conchis Dumitru Dragomir.

15 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: