Dragomir, despre suspendarea lui Niculae: "Se lovește în Burleanu" - LOOKPLUS
Dragomir, despre suspendarea lui Niculae: „Se lovește în Burleanu”

Dragomir, despre suspendarea lui Niculae: „Se lovește în Burleanu”

Sursa foto: diasporaro.com

Dumitru Dragomir crede că suspendarea dictată de Comisia de Disciplină lui Ioan Niculae e de fapt o lovitură la adresa noului președinte al FRF, Răzvan Burleanu. Patronul Astrei va sta 6 luni pe tușă, ca urmare a declarațiilor făcute la adresa lui Istvan Kovacs, după meciul pierdut de giurgiuveni pe terenul CFR-ului (1-4).

„Nu ştiu cine are ceva cu Burleanu sau Gino Iorgulescu, că acolo se loveşte prin suspendarea lui Ioan Niculae. Cum să-l suspenzi? I-a dat cu ceva în cap lui Istvan Kovacs sau l-a înjurat? Păi, ce țară e asta? Să-l suspenzi de la ce? Nu-l lași să intre în tribune, înseamnă că ești nebun. Au vrut să-l scoată pe singurul patron vocal rămas. Toți patronii au dispărut. Gigi Becali, Copos, Walter, Mititelu, Borcea, Turcu, Nețoiu, Badea… Această decizie e o lovitură împotriva lui Burleanu. Comisiile lucrează împotriva lui Burleanu. Pe mine au vrut de multe ori să mă curețe. Vor să-l pună într-o lumină proastă pe Burleanu. Niculae dacă se supără poate să-și piardă și viața. Îl cunosc mai bine decât copiii lui, e un om orgolios, de o cinste și o corectitudine ieșite din comun”, a răbufnit Dumitru Dragomir la Fanatik Show, de pe Look TV.

Dragomir a continuat cu dezvăluirile: „Anual, LPF funcţionează pe baza unei convenţii semnate acum între Burleanu şi Gino, înainte era între mine şi Mircea Sandu. Dacă Burleanu se supără şi nu mai semnează, LPF trece imediat în subordinea FRF, aşa cum a mai fost şi de altfel în trecut. Nici Burleanu şi nici Chivorchian nu conduc FRF! E altcineva acolo peste Burleanu”.

25 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: