Două scoici, un slip roz şi un şal transparent. Ce vedetă și-a șocat din nou fanii (VIDEO) - LOOKPLUS
Două scoici, un slip roz şi un şal transparent. Ce vedetă și-a șocat din nou fanii (VIDEO)

Două scoici, un slip roz şi un şal transparent. Ce vedetă și-a șocat din nou fanii (VIDEO)

Și-a surprins fanii din Atena cu un spectacol aparte, la sosirea pe aeroportul din capitala Greciei.

Două scoici, un slip roz şi un şal transparent. Atât a purtat Lady Gaga la întâlnirea cu fanii ei din Atena. Sute de oameni au aşteptat-o la aeroport, iar imediat după aterizare, dansatorii artistei au apărut rând pe rând şi au pregătit marea intrare a cântăreţei.

Cu pletele blonde în vânt, Lady Gaga a arătat încă o dată că nu se teme să se exprime liber şi a pozat ca o zeiţă. Mai exact, ca Venus dintr-o pictură faimoasă a lui Sandro Botticelli.

Spectacolul a continuat şi la sosirea în faţa hotelului de lux unde este cazată artista. Fanii au întâmpinat-o şi aici, înarmaţi cu telefoane şi aparate de fotografiat, iar aşteptarea a meritat. Lady Gaga a fost purtată pe umeri de dansatorii ei musculoşi, pentru ca toată lumea să o poată vedea şi a făcut deliciul turiştilor aflaţi în zonă.

Aceasta nu este prima dată când cântăreaţa a recreat imaginea lui Venus a lui Boticelli. Ea a apărut în aceeaşi postură şi în videoclipul pentru piesa „Applause”.

Lady Gaga va concerta astăzi în Atena, pe stadionul Olimpic, iar spectacolul face parte din turneul de promovare al noului ei album, „Artpop”.

19 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: