Doar la greci! Atmosferă de zile mari la derby-ul Aris - PAOK! (VIDEO) - LOOKPLUS
Doar la greci! Atmosferă de zile mari la derby-ul Aris – PAOK! (VIDEO)

Doar la greci! Atmosferă de zile mari la derby-ul Aris – PAOK! (VIDEO)

Derby-ul etapei în prima ligă de baschet a Greciei s-a disputat între eternele rivale Aris şi PAOK Salonic. Fanii celor de la Aris au umplut „Nikos Galis Hall”.

Cei 5000 de suporteri au pus o presiune enormă pe oaspeţi, astfel că Aris a câştigat după trei ani pe teren propriu în faţa marii rivale, cu 62-57!

Fanii lui PAOK nu au avut acces la această partidă, legea din Grecia interzicând galeriilor adverse să facă deplasarea la meciurile cu grad de risc ridicat.

3 februarie 2015

Un comentariu To “Doar la greci! Atmosferă de zile mari la derby-ul Aris – PAOK! (VIDEO)”

  1. Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email crisburlacu@hotmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: