Dispare încă o echipă de tradiție! FC Brașov nu se va înscrie în Liga a 2-a! - LOOKPLUS
Dispare încă o echipă de tradiție! FC Brașov nu se va înscrie în Liga a 2-a!

Dispare încă o echipă de tradiție! FC Brașov nu se va înscrie în Liga a 2-a!

O nouă veste tulburătoare în fotbalul românesc. Oficialii lui FC Brașov au anunțat că echipa nu se va înscrie în noua ediție a ligii secunde, din cauza problemelor financiare!

„Stegarii” au terminat sezonul trecut pe locul 6, ratând astfel promovarea în Liga 1. „Nu avem fonduri, iar echipa nu ar avea dreptul să promoveze. Ultimele decizii ale FRF ne pun în imposibilitatea să ne înscriem în noul sezon al Ligii a 2-a. Chiar nu are rost să cheltuim banii degeaba. E dureros, dar nu avem soluţii pentru participarea în Liga a 2-a. Cred că este pentru prima oară în istorie când Braşovul nu va avea echipă în primele două ligi din România”, a declarat Vasile Dochița, administratorul clubului, potrivit monitorulexpres.ro.

În acest moment, FC Brașov nu are legitimat niciun senior la echipă, iar antrenorii Cornel Țălnar și Florentin Petre și-au încheiat contractele cu gruparea de sub Tâmpa.

Activitatea fotbalistică va continua însă la Brașov. Autoritățile locale, dar și foști jucători ai „stegarilor” intenționează preluarea echipei Steagu Roșu Brașov.

12 iunie 2017

Un comentariu To “Dispare încă o echipă de tradiție! FC Brașov nu se va înscrie în Liga a 2-a!”

  1. Va oferim lucru la domiciliu: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: