Discursul de adio al lui Săpunaru: "Le mulţumesc că mi-au dat o mână de ajutor". Vine la Astra? - LOOKPLUS
Discursul de adio al lui Săpunaru: „Le mulţumesc că mi-au dat o mână de ajutor”. Vine la Astra?

Discursul de adio al lui Săpunaru: „Le mulţumesc că mi-au dat o mână de ajutor”. Vine la Astra?

Cristi Săpunaru a lăsat de înţeles că nu va mai continua la Pandurii. Fundaşul e dorit cu insistenţă de Marius Şumudică, la Astra. 

„Da, e adevărat, îl vreau pe Săpunaru”, a recunoscut Şumudică la finalul partidei pierdute de campioană pe terenul Pandurilor, scor 0-2. „Lui Cristi i-am spus să nu se grăbească, să aştepte EURO şi, după aceea, să ia decizia cea mai bună pentru viitorul lui”, a dezvăluit Edi Iordănescu.

Săpunaru a vorbit şi el despre posibila sa plecare de la gruparea gorjeană. „Vreau să le mulţumesc celor de la Pandurii că mi-au dat o mână de ajutor. Nu ştiu ce o să se întâmple în continuare, momentan mă gândesc la vacanţă. Îi mulţumesc lui Şumudică pentru faptul că mă vrea la Astra, însă nu voi lua acum o decizie”, a declarat fundaşul la Look TV.

„Dedicăm această victorie echipei Dinamo, fanilor dinamovişti şi familiei acelui băiat care a murit cu zile. A fost cea mai bună decizie să se amâne etapa, nimeni nu îşi mai dorea să joace fotbal a doua zi după acea tragedie”, a adăugat Săpunaru.

9 mai 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: