Dinamoviștii plâng după Stoican: „Ne gândim la el, am încercat să-l convingem să rămână” - LOOKPLUS
Dinamoviștii plâng după Stoican: „Ne gândim la el, am încercat să-l convingem să rămână”

Dinamoviștii plâng după Stoican: „Ne gândim la el, am încercat să-l convingem să rămână”

Plecarea lui Flavius Stoican de la Dinamo nu a fost prea ușor trecută cu vederea de jucători, care s-au atașat de antrenorul lor și ar fi vrut ca acesta să rămână. Andrei Cordoș asimilează transferul său la Dinamo cu numele fostului antrenor din „Groapă”.

Andrei Cordoș a avut o legătură specială cu Stoican. Fundașul central a dezvăluit pentru Look TV că antrenorul este unul dintre artizanii transferului său în Ștefan cel Mare: „Încă ne mai gândim la Mister, așteptăm meciul cu Mediaș și o să-i dedicăm lui victoria. Nu m-am gândit că vrea să plece, eu personal am asociat venirea mea la Dinamo cu dânsul. Ne-a spus că sunt motivele lui personale, dar noi ne-am fi dorit să rămână cu noi. Am încercat să-l convingem să rămână, dar nu s-a putut și-i respectăm decizia”.

Instalarea lui Ionel Dănciulescu nu a fost o supriză pentru jucătorii lui Dinamo, care consideră că momentan „Corbul” era cea mai bună variantă.

„Este un fost jucător foarte mare. Este o motivație în plus pentru noi, care vrem să ajungem ca el. Este cu siguranță cea mai bună alegere acum. Vrea să ne transmită o stare bună, pe care s-o avem și la începutul meciului. Domnul Cornel Dinu a venit să ne spună că este alături de noi, am fost foarte surprinși, dar ne bucură”, a mai spus Cordoș pentru Look TV.

19 noiembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: