Dinamoviștii au primit o veste bombă de la Burleanu! "Va trebui să ne reorientăm" - LOOKPLUS
Dinamoviștii au primit o veste bombă de la Burleanu! „Va trebui să ne reorientăm”

Dinamoviștii au primit o veste bombă de la Burleanu! „Va trebui să ne reorientăm”

Răzvan Burleanu le-a dat o veste proastă dinamoviștilor. Președintele FRF a anunțat că stadionul din Ștefan cel Mare ar putea fi sărit din schemă pentru EURO 2020!

Burleanu a oferit detalii privind modernizarea celor patru arene din România, în vederea turneului final din 2020. Conform președintelui FRF, arena Dinamo întâmpină cele mai mari probleme, din cauza faptului că stadionul este împărțit de către mai mulți proprietari.

„După cum se ştie de ceva vreme, s-a intrat în linie dreaptă pentru pregătirea organizării meciurilor de la EURO 2020. Cele mai mari probleme le avem la stadionul Dinamo, acolo unde situaţia proprietarilor este foarte, foarte încurcată, iar dacă nu se va reuşi rezolvarea situaţiei, va trebui să ne reorientăm. Deocamdată, nu vă pot spune numele unui alt stadion, pentru că încă sperăm ca lucrurile să se rezolve la Dinamo. Acolo vedem un proprietar pe tribună, un altul pe pista de atletism, mai vedem că altcineva demonstrează că a investit o sumă foarte mare, dar care nu se vede şi aşa mai departe”, a precizat Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Stadioanele Ghencea, Dinamo, Giulești și Arcul de Triumf ar urma să fie modernizate în vederea Campionatului European din 2020, lucrările urmând să înceapă în acest an.

27 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: