Dinamo vrea să joace pe Arena Națională meciul cu Pandurii. Condescu: "E exclus" - LOOKPLUS
Dinamo vrea să joace pe Arena Națională meciul cu Pandurii. Condescu: „E exclus”

Dinamo vrea să joace pe Arena Națională meciul cu Pandurii. Condescu: „E exclus”

Ultima etapă din sezonul regulat se anunță una de foc! Craiova, Gaz Metan, Dinamo, CFR și Astra se bat pentru ultimele locuri de play-off.

Cum Craiova și Pandurii vor juca pe teren propriu, gorjenii sunt obligați să-și caute alt stadion în afară de cel de la Severin, unde va evolua echipa lui Gigi Mulțescu. Elevii lui Flavius Stoican vor da piept cu Dinamo, formație care e obligată să câștige pentru a-și asigura prezența în play-off.

Deși oficialii din Ștefan cel Mare i-au invitat pe gorjeni să joace pe Arena Națională, președintele Pandurilor susține că și-ar dori ca meciul să se dispute la Mediaș.

„Ne omorâm cu ultima etapă pentru că se aglomerează lucrurile. Noi avem al doilea stadion la U Cluj, dar e închis pentru meciul naționalei. Craiova are al doilea stadion la Severin și dacă jucăm și unii și alții la aceeași oră… Este o variantă, să vedem dacă acceptă și Dinamo, să jucăm la Mediaș. Trebuie să informăm și Liga. Am trimis acum cerere celor de la Mediaș să ne trimită cheltuielile și după ce aflăm cât ne costă, vedem ce facem. Trebuie să se accepte varianta Mediaș și lucrurile sunt în regulă. Este exclus să jucăm în București. Dacă nu se va vrea în niciun fel, atunci va trebui Craiova să schimbe stadionul și noi să jucăm la Severin”, a declarat Marin Condescu la Digisport.

27 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: