Dinamo, răpusă și de ieșenii lui Napoli. Fanii i-au cerut demisia lui Stoican! (VIDEO) - LOOKPLUS
Dinamo, răpusă și de ieșenii lui Napoli. Fanii i-au cerut demisia lui Stoican! (VIDEO)

Dinamo, răpusă și de ieșenii lui Napoli. Fanii i-au cerut demisia lui Stoican! (VIDEO)

Dinamo a cedat cu 0-1 pe terenul Iașiului și rămâne astfel fără victorie în ultimele 4 etape. Nemulțumiți de jocul echipei, fanii trupei din Ștefan cel Mare i-au cerut demisia lui Flavius Stoican.

„Câinii” nu mai sperie pe nimeni. Deși sperau să obțină prima victorie după 3 etape de secetă, dinamoviștii au fost nevoiți să se declare învinși la finalul partidei cu trupa pregătită de Nicolo Napoli. Ieșenii s-au impus cu 1-0, la capătul unui meci pe care l-au controlat în marea majoritate a timpului. Moldovenii au deschis scorul în minutul 20, prin Bole, care a fructificat o pasă genială a lui Onduku. Oaspeții au încercat să riposteze cerșind un penalty pe finalul primei reprize, dar Marcel Bârsan a închis ochii la căderea în careu a lui Rotariu (’38).

De la vestiare tot gazdele au fost mai incisive. Ciucur putea duce scorul la 2-0, dar Marc și-a salvat echipa de la un gol ca și făcut (’66). Huiduiți încontinuu de fani, elevii lui Flavius Stoican și-au creat prima ocazie periculoasă la poarta adversă abia în minutul 71, când Matei a executat slab o lovitură liberă din afara careului. Oaspeții au forțat golul egalizator pe final de meci, dar defensiva ieșeană a fost imbatabilă. Scor final: 1-0!

7 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: