Dinamo, noul lider al Ligii 1! "Câinii" au câștigat cu CFR și pun presiune pe Viitorul și FCSB - LOOKPLUS
Dinamo, noul lider al Ligii 1! „Câinii” au câștigat cu CFR și pun presiune pe Viitorul și FCSB

Dinamo, noul lider al Ligii 1! „Câinii” au câștigat cu CFR și pun presiune pe Viitorul și FCSB

Dinamo a urcat pe primul loc în play-off, cu 39 de puncte, grație victoriei obținută pe terenul CFR-ului, scor 3-0. Viitorul și FCSB sunt obligate să câștige cu Craiova, respectiv Astra, pentru a nu-și compromite șansele la titlu.

Meciul a debutat cu un moment de reculegere în memoria lui Patrick Ekeng, decedat pe teren, în urmă cu un an, în timpul meciului dintre Dinamo și Viitorul. Prima ocazie importantă a partidei a fost semnată de Nouvier, care a șutat pe centrul porții, dar Penedo a reținut balonul (’18). Clujenii au solicitat și un penalty pe finalul reprizei, după un duel între Dielna și Păun, ultimul fiind tras evident de fundaș, însă Marius Avram a lăsat jocul să continue (’44).

Cei care au punctat au fost dinamoviștii. Filip a profitat de o eroare a lui Marc, care a scăpat balonul din mâini, și a trimis în poarta goală (’50). Oaspeții au cerut și ei lovitură de la 11 metri, după un duel între Larie și Palic, dar arbitrul partidei n-a dictat nimic nici de această dată (’71). La reluare, Camora a fost aproape de egalare, cu un șut puternic, însă Penedo a reușit să devieze în corner (’72).

A urmat un nou moment tensionat. Clujenii au solicitat din nou penalty, după un contact între Filip și Lopes, însă Marius Avram a fost de neclintit. Mai mult, centralul i-a acordat cartonașul galben jucătorului gazdelor, pentru proteste (’73).

Bud i-a exasperat pe fani, după ce a irosit două ocazii mari la poarta adversă, trimițând peste din poziții ideale (’76, ’78). Hanca a încheiat socotelile cu un gol marcat pe finalul meciului (’87). Dinamovistul l-a driblat cu ușurință pe Larie, după care a șutat fără speranțe pentru Marc. „Câinii” au primit penalty în prelungiri, Bawab fiind faultat de Mureșan (’90+5). Bumba a stabilit scorul final, transformând fără emoții lovitura de pedeapsă (’90+7). Imediat după gol, Lopes a văzut al doilea galben și, implicit, pe cel roșu!

6 mai 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: