Dinamo învinge cu mult noroc FC Botoșani și visează la play-off! Penalty neacordat pentru oaspeți - LOOKPLUS
Dinamo învinge cu mult noroc FC Botoșani și visează la play-off! Penalty neacordat pentru oaspeți

Dinamo învinge cu mult noroc FC Botoșani și visează la play-off! Penalty neacordat pentru oaspeți

Venirea lui Cosmin Contra pe banca lui Dinamo a fost de bun augur pentru „roș-albi”.

Jocul „câinilor” nu a strălucit, dar norocul a fost de partea bucureștenilor în duelul cu o echipă a Botoșaniului care a asediat poarta lui Penedo pe durata întregii partide.

Principalul remarcat al meciului a fost Laurențiu Buș, care a ratat în 90 de minute cât pentru un întreg campionat! În minutul 8, Vașvari i-a pasat ideal lui Buș, dar acesta a șutat pe lângă poartă din 10 metri. Mai mult, Moruțan a fost faultat în careu în minutul 23, dar arbitrul Feșnic a lăsat jocul să continue, iritând spiritele în tabăra oaspete. Mihai Roman a avut și el golul în bocanc, dar Penedo a trimis în corner șutul acestuia din lovitură liberă (’39).

Hanca a ratat la rându-i incredibil, după ce mingea șutată din 10 metri s-a dus milimetric pe lângă (’46). Același Hanca a centrat perfect în fața porții, dar Nemec nu a reușit să intercepteze mingea și să înscrie din doi metri (’63). Laurențiu Buș l-a exasperat din nou pe Leo Grozavu în minutul 64. Mijlocașul moldovenilor a rămas singur cu Penedo, după o pasă a lui Cucu, dar s-a complicat și a pierdut mingea. Ocaziile s-au răzbunat și Dinamo a deschis scorul prin omniprezentul Hanca. Dinamovistul nu a stat pe gânduri, după ce a primit o pasă de la Busuladzic, și l-a executat cu sânge rece pe Albuț (’70).

FC Botoșani a forțat egalarea, dar jucătorii moldovenilor s-au dovedit neinspirați în fața porții. Laurențiu Buș, cu o torpilă de la 15 metri (’87), și Kuku, cu un șut din 7 metri pe lângă poartă (’87), au fost aproape de a da lovitura, dar Zeița Fortuna a fost de partea „haitei” din Ștefan cel Mare. Astfel, Dinamo a câștigat cu 1-0 și lupta pentru ultimul loc de play-off devine dramatică.

„Câinii roșii” acumulează 35 de puncte și urcă pe locul 6, în timp ce FC Botoșani rămâne cu 29 de puncte și e matematic în play-out.

20 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: