Dinamo - Gaz Metan Mediaș 3-1. Hanca a reușit o "dublă" de senzație - LOOKPLUS
Dinamo – Gaz Metan Mediaș 3-1. Hanca a reușit o „dublă” de senzație

Dinamo – Gaz Metan Mediaș 3-1. Hanca a reușit o „dublă” de senzație

Dinamo a făcut instrucție cu Gaz Metan Mediaș. „Câinii” au câștigat cu 3-1 și s-au apropiat la doar un singur punct de locurile fruntașe.

Prima fază importantă de gol le-a aparținut oaspeților. Golubovic a căutat colțul scurt din interiorul careului, după o fază confuză în defensiva gazdelor, dar Penedo a reușit să rețină în doi timpi (‘7).

Cei care au deschis scorul au fost dinamoviștii, în urma unui penalty controversat. Costache a căzut în careu, pretinzând că Voicu l-a lovit, arbitrul a vrut inițial să-i acorde cartonașul galben pentru simulare, însă s-a răzgândit și a dictat lovitură de pedeapsă pentru elevii lui Contra. Anton a transformat impecabil penalty-ul, spre satisfacția fanilor bucureșteni (’32).

Medieșenii puteau egala după nici 3 minute, dar Buziuc a luat la țintă bara transversală din afara careului (’35). „Câinii” și-au ușurat misiunea în actul secund, când au mai punctat de două ori. Hanca a bifat „dubla” în doar 2 minute. Prima dată, a înscris cu o execuție acrobatică din doar câțiva metri (’73), iar a doua oară a reluat în plasă din interiorul careului (’75).

Trupa lui Pustai a reușit golul de onoare în prelungirile partidei, prin Popovici (’90+4).

7 august 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: