Dinamo, eliminată din cupele europene. "Câinii", nicio șansă în fața lui Bilbao - LOOKPLUS
Dinamo, eliminată din cupele europene. „Câinii”, nicio șansă în fața lui Bilbao

Dinamo, eliminată din cupele europene. „Câinii”, nicio șansă în fața lui Bilbao

După Astra și Craiova, și Dinamo părăsește cupele europene. „Câinii” au pierdut cu 0-3 pe terenul lui Athletic Bilbao, după 1-1 la București.

Spaniolii au început în forță returul. Aduriz a reușit să înscrie cu capul, dar golul a fost anulat pe motiv de offside (’12). La reluare, trupa lui Contra a solicitat penalty după un duel între Nemec și Susaeta, dar arbitrul a lăsat jocul să continue (’15). Ibericii au deschis scorul în minutul 24, prin Raul Garcia, care a marcat cu o lovitură de cap din doar câțiva metri. Veteranul lui Bilbao a realizat „dubla” după nici 5 minute, cu un șut la colțul lung (’29).

Muniain a vrut și el să înscrie, însă Penedo a reușit să devieze balonul în bară (’66). Din păcate pentru Dinamo, Albin a luat și el la țintă bara (’75)! Mahlangu putea reuși golul serii, după ce a driblat mai mulți adversari și a trimis puțin alături din afara careului (’83).

Cei care au înscris însă au fost tot bascii. Aduriz a închis tabela cu un șut plasat la colțul lung, după un contraatac-școală al echipei sale (’86).

3 august 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: