Dinamo - Athletic Bilbao 1-1. Gol fabulos marcat de Rivaldinho, sub privirile marelui Rivaldo - LOOKPLUS
Dinamo – Athletic Bilbao 1-1. Gol fabulos marcat de Rivaldinho, sub privirile marelui Rivaldo

Dinamo – Athletic Bilbao 1-1. Gol fabulos marcat de Rivaldinho, sub privirile marelui Rivaldo

Dinamo a remizat pe Arena Națională cu Athletic Bilbao, scor 1-1, și păstrează șanse la calificarea în play-off-ul Europa League.

„Câinii” au jucat temător în prima repriză, preferând să se apere și să joace pe contraatac. Spaniolii au controlat ostilitățile pe teren, creându-și ocazii importante la buturile lui Penedo. Etxeita a dat primul semnalul de alarmă, cu o lovitură de cap care a trecut puțin alături (‘5). Laporte a deschis scorul în minutul 20, cu capul, după o fază frumoasă construită de iberici. Raul Garcia putea dubla avantajul pentru Bilbao, însă lovitura sa de cap s-a scurs pe lângă (’27).

Dinamoviștii s-au trezit din letargie abia spre finalul reprizei, când Mahlangu a expediat un șut din afara careului, mult peste însă (’40). Trupa lui Contra a jucat mult mai curajos în actul secund. Intrat la pauză, Rivaldinho a fost cel mai periculos om al bucureștenilor. Sub privirile tatălui său, Rivaldo, atacantul „câinilor” a reluat prima dată cu capul peste, dar a doua oară nu a mai ratat ținta. Brazilianul a catapultat mingea de la 22 de metri, aproape de vinclu, fără speranțe pentru Herrerin (’54).

Nemec a marcat și el, dar golul său a fost anulat pe motiv de offside (’64). Spaniolii au irosit și ei o șansă uriașă de gol, după ce Penedo a respins o minge de pe linia porții (’70). Cele două echipe au căutat golul izbăvitor, dar tabela a rămas intactă până la final. Calificarea se decide astfel în Spania!

27 iulie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: