Dinamo a cucerit, în premieră, Cupa Ligii. "Câinii" au câştigat finala cu Timişoara. Nemec, "dublă" fabuloasă - LOOKPLUS
Dinamo a cucerit, în premieră, Cupa Ligii. „Câinii” au câştigat finala cu Timişoara. Nemec, „dublă” fabuloasă

Dinamo a cucerit, în premieră, Cupa Ligii. „Câinii” au câştigat finala cu Timişoara. Nemec, „dublă” fabuloasă

Dinamo a câştigat, în premieră, Cupa Ligii Adeplast, după ce s-a impus în finală în faţa Timişoarei, scor 2-0.

Fără mai mulţi titulari, Timişoara a fost o victimă sigură pentru „câini”. Bănăţenii au început însă bine meciul şi puteau deschide scorul încă din minutul 2, dar lovitura de cap a lui Şeroni a fost respinsă in extremis de Penedo. Replica dinamoviştilor a venit rapid. Nemec a punctat pentru 1-0, după ce a scăpat singur cu Curileac, pe care l-a învins cu un şut plasat (‘6).

La reluare, bucureştenii au cerut penalty la un presupus henţ în careu al lui Şeroni, dar Radu Petrescu a lăsat jocul să continue (’25). Nemec a adus liniştea în tabăra „câinilor”, după ce a reuşit „dubla” în urma unei centrări excelente a lui Nistor (’26). În prima instanţă, Curileac a parat şutul slovacului, însă mingea a revenit la atacant, care nu l-a mai iertat pe portarul bănăţenilor.

Rivaldinho i-a exasperat pe fani, ratând din poziţii mai mult decât ideale. Prima dată, a şutat plasat din afara careului, dar Curileac a reuşit să pareze execuţia (’28). După niciun minut, atacantul a avut în trei rânduri şansa golului, însă goalkeeperul Timişoarei l-a blocat de două ori, iar a treia oară Rivaldinho a trimis alături! Brazilianul a reuşit totuşi să înscrie în poarta adversă, dar golul său a fost anulat, eronat, pe motiv de offside (’34).

May a marcat şi el, dar nici reuşita sa nu a fost validată (’39). O nouă decizie greşită a arbitrilor, mijlocaşul dinamoviştilor aflându-se în poziţie regulamentară în momentul pasei!

Sub adăpostul celor două goluri, trupa lui Cosmin Contra a redus din turaţie în actul secund, dar bănăţenii nu au profitat de retragerea prematură a bucureştenilor. Timişorenii au căutat drumul către gol, dar nu au reuşit să-şi creeze ocazii importante la buturile lui Penedo. Dinamo s-a impus cu 2-0 şi a câştigat astfel primul trofeu după o secetă de 5 ani.

20 mai 2017

Un comentariu To “Dinamo a cucerit, în premieră, Cupa Ligii. „Câinii” au câştigat finala cu Timişoara. Nemec, „dublă” fabuloasă”

  1. Completely unbedstandarle and I applaud your commitment to quality essential oils. You are an exceptional company and I for one will continue to purchase these healing oils from you.Thank you.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: